Parisuhteessa on tärkeää tulla huomatuksi, mutta ymmärtää myös antaa huomiota toiselle. Ei ole väliä kumpi tekee aloitteen, mutta kaikki lähtee yleensä suukosta.

Herään aamulla iloisena ja onnellisena, koska olen saanut aamulla puolisolta suukon. Hän muistaa minua aina suukolla, ennen töihin lähtöä. Se on mielestäni ihana ele ja hyvä mieli jää pitkäksi aikaa. Jos jonain aamulla on suukko unohtunut, saatan herätä eritavalla ja ihmetellä, oliko toinen loukkaantunut vai miksi suukko unohtui? Suukosta on siis tullut tapa, mutta ihana sellainen. 

Arki vie välillä mennessään ja toista ei aina kerkeä huomioimaan täysin. Tärkeää on kuitenkin pyrkiä olemaan toiselle läsnä silloin, kun ollaan yhdessä. Meillä vaihdetaan suukkoja monta kertaa päivässä ja sanotaan toisesta niitä kauniita sanoja. Jos nyt jonain päivänä suukot ovat unohtuneet tai jääneet vähemmälle, minä kyllä pärjään. Päivät ovat erilaisia ja pääasia on, että tietää olevan toiselle tärkeä. 

Kokonaan ilman suukkoja voisi kuitenkin parisuhteessa olla vähemmän kipinää. 

Näin minä teen, kun saan suukon. 

Tykkään suukoista ja oikeastaan kaikesta makeasta. Olen aina ollut herkkujen perään ja usein huomaan haaveilevan, jostain hyvästä kakku palasta tai suklaasta. Yritän olla viikolla herkutta, mutta viikonloppuisin annan itselleni luvan herkutella. Yksikin pala suklaata on pala taivasta, niin hyvää se on. 

"Hymy huulet suukon saavat,

hymyhuulet huomataan,

hymy huulet parin löytävät ja valat vannotaan."

Kirjoitin muutaman seikan millä keinoin voi rakkaaltaan saada herkun. Miksikään parisuhde neuvojaksi ei uskalla ryhtyä. Sen verran voin kuitenkin vinkata, että jos haluat, niin voit kysyä kauniisti rakkaaltasi tällaista.

Anna kulta suukko?

ja kokeilla mitä tapahtuu.

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Täällä kirjoittaa 30- vuotias avarakatseinen terveydenhuollon ammattilainen ja kolmen lapsen äiti. Intohimona on katsella maailmaa positiivisin silmin ja tarjota lukijoille piristäviä ajattelemisen aiheita elämästä. Hiuskampaukset ovat vahvuuksiani ja esittelen usein erilaisia vinkkejä niihin liittyen. Hiusalanyritys myös kehitteillä.  

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat