Tätä hetkeä olen odottanut, kuin kuuta nousevaa. Vihdoinkin vuosi vaihtui ja saamme alkaa suunnittelemaan meidän häitä. Kuusi kuukautta menee nopeasti,joten pyrin nauttimaan jokaisesta hetkestä myös ennen hääpäivää. On korttien ja hääkoristeiden askartelua, hääpäivän suunnittelua, kaasojen kanssa ihania hetkiä yhdessä ja ennen kaikkea puolison kanssa rakkauden täyteisiä päiviä. 

Valitsin kaasot itselleni jo viime kesänä. Olin varma siitä, että he tulevat tukemaan ja auttamaan minua jokaisessa käänteessä. Luotan heihin täysin ja voin varmuudella sanoa, että saamme heidän kanssa aikaan täydelliset häät. He ovat minulle arvokkaita ja tärkeitä ❤. 

En ole koskaan ollut kova hehkuttamaan omia asioitani muille ja aion tehdä tälläkin kertaa asiat mahdollisimman vähin äänin, mutta koska hääpäivä on yksi suurimpia juhlia elämässä, haluan ilmoittaa sen koko maailmalle. Me menemme naimisiin kesällä 2018 ❤.

Haluamme tehdä häistä meidän näköiset ja pitää juhlat sellaisille läheisille, joiden kanssa olemme tekemisissä. Koska naimisiin meno on kahden ihmisen rakkauden juhla, tahdomme juhlistaa sen läheisten ihmisten ympäröimänä ❤.

Aion kertoa kirjoituksissani aina välillä hääsuunnitelmista, mutta hyvässä hengessä. Täältä tullaan vuosi 2018. 

Mitä vuosi 2018 sinulle merkitsee?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla