Se on heille ensimmäinen päivä tässä päiväkodissa. Huomaan jo ovella, kuinka heitä jännittää, äitiä, isää ja lasta. Kaikki on heille ihan uutta. He haluavat tietää ihan kaiken päiväkoti elämästä ja innokkaasti kertovat omasta ihanasta lapsesta ja hänen touhuista kotona. On aivan uskomattoman tärkeää millaisen kuvan annan itsestäni työntekijänä sillä hetkellä? Ajattelen aina tilannetta toisinpäin. Millaista kohtelua minä toivoisin saavani jos menisin lasteni kanssa ensimmäistä kertaa tutustumaan uuteen paikkaan. 

Tervetuloa!

Olen Helena Kekkonen ja lähihoitaja. Onpa kiva saada teidät tänne meidän kanssa leikkimään. Täällä jo muut aikuiset ja lapset odottavat teitä kovin. Heti ensimmäisen haluaisin esitellä teille minun tiimini jäsenet. Olemme täällä teitä ja lastanne varten. Voitte aina kysyä mitä mieleen tulee ja muistakaa, ettei mikään kysymys ole turha tai vähäpätöinen. Teidän lapsenne viihtyvyys on meille kaikista tärkeintä. Me tiiminä teemme kaiken sen eteen, että lapsenne saa parasta hoitoa- ja huolenpitoa täällä. 

Kaikista tärkein on millaisen ensivaikutelman haluan itsestäni antaa. Ensivaikutelma on pohja kaikelle sille, miten haluan jatkossa perheen ottavan minuun yhteyden. Haluan seistä työ minän takana ja keskittyä täysin siihen millä tavoin saan tehtyä itsestäni hyvän vaikutelman asiakkaille. Sillä ei ole mitään merkitystä millä tuulella itse olen. Se ei saa vaikuttaa millään lailla työhöni. 

Myös oikeanlainen asenne vaikuttaa siihen, miten haluan jatkossa, että minut nähdään. Positiivinen asenne myös työelämässä palkitsee ja tekee paljon helpommaksi kaikki kohtaamiset päivän aikana. Asiakkaiden on helpompi lähestyä ihmistä, joka antaa itsestään hyväntuulisen kuvan aina, kun tavataan. Se tekee ilmapiirin kevyeksi ja näin ollen luottamus perheen ja työntekijän välillä kasvaa. 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Käyttäjä4901
Liittynyt12.10.2016

Heip! Juurikin tästä syystä lähdin hammashoitoalalle, halusin olla _juuri se_ hoitaja joka antaa sen turvallisen ja välittävän kuvan, että juuri sinusta pidän erityisesti huolta. Näen ja kuulen ja kosketan. Siitä ajatuksesta siellä kirjastossa keväällä 1990 lähti ajatus, haluan suuhygienistiksi. Tänäkin päivänä mun työtä ohjaa juuri tuo ajatus, haluan olla sulle hyvä! Ja mitä jouluhaasteeseen tulee, voin jo nyt ilmoittaa, nou wei, en uskalla ottaa vastaan, en pysty siihen. Takana liian monta kaameaa lapsuuden joulua josta en vielä tänäkään päivänä pääse eroon <3

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Ikävää, että sun joulumieli on menny pipariksi lapsuudessa. Itselle se on tärkeä juhla ja hyvin perhe keskeinen <3. Täytyy joskus tehdä joku toinen haaste, johon saan sut osallistumaan :D. Mukavaa päivää sinulle!

Helena Peltokangas

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Kyllä toivon niin. Välillä mielessä käy jos vielä joskus jotain muuta, kun kotonakin on lapsia. Mutta kyllä hoitoala on lähellä sydäntä 😊.

Helena Peltokangas

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla