www.Pixabay.com

Kerta toisensa jälkeen olo tuntui ikävältä. Mitä sanoin tai tein väärin? Miksi hän halusi loukata? Halusin uskoa hyvään ja siihen, että vika täytyi olla myös minussa, koska jokaiseen ihmissuhteeseen kuuluu kaksi ihmistä. Kunnes sama toistui aina uudelleen ja uudelleen. 

Onko sinulla ollut koskaan ikäviä ihmissuhteita elämässä? Ystävyydessä tai parisuhteessa?

Me kaikki ollaan erilaisia ja varmasti toimitaan eritavalla eri ihmisten kanssa. Jokainen itse määrittelee mikä on huonoa käytöstä, mutta itse en voi ymmärtää käytöstä, jolla loukataan toista tahallaan. Ymmärrän jos joskus sattuu olemaan huono päivä ja sanoo pahasti toiselle. Mutta jos käytös on samanlaista toistuvasti, on mielestäni parempi jättää ihmissuhde omaan arvoon.

Uskon täysin siihen, että jokaisella ihmissuhteella on jokin tarkoitus elämässä. Minulla on paljon ihania ihmisiä elämässä, joiden seurassa oloni tuntuu kevyeltä ja hyvältä. Saan hyvistä ihmissuhteista paljon energiaa elämääni. 

Millä tavoin poistin ikävät ihmiset elämästäni?

En halua loukata ketään, joten en ole sanonut toiselle ihmiselle suoraan jos en ole halunnut olla enää tekemisissä, vaan pikkuhiljaa yhteydenotto on tarkoituksella vähentynyt ja sitä kautta jäänyt. En halua tuhlata aikaani ikävien asioiden puimiseen, vaan nauttia jokaisesta hetkestä ja mikä sen parempaa, kuin ystävällisten ihmisten ympäröimänä. 

Ikävät ihmissuhteet vievät energiaa. Hyvät ihmissuhteet tuovat ❤.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Voi kiitos suuresti 😊. Olen huomannut miten paljon helpompaa on olla sellaisten ihmisten seurassa, josta saa hyvän mielen itselleen ❤.

Helena Peltokangas

Katriina_
Liittynyt21.10.2016

Minä en kanssa pysty ymmärtämään ihmisiä, jotka tahallaan loukkaavat..Tai ei ehkä tahallaan mutta ei kertakaikkiaan yhtään mieti mitä suustaan päästää.

Rohkea mimmi olet, kun uskallat jättää haitalliset ihmissuhteet taakse <3 

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Kiitos Katriina viestistä :). Näin tunnen olon paljon onnellisemmaksi! Onneks on paljon hyviä tyyppejä elämässä :)

Helena Peltokangas

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Kiitos sinulle 😊. Kaikki ihmissuhteet ei oo itseä varten ✋. Mielestäni on aika luovuttaa silloin jos kaikki oljenkorret on käytetty moneen kertaan.

Helena Peltokangas

kutriina

Näin juuri! Hienoa Hellu <3 Rohkea ja oikea päätös. Ryppyi tulloo muutenkin niin mitäpä murehtia ja kantaa raskaita ihmissuhteita mukana jos ei ole pakko. Perhettään ei voi valita mut ystävät voi. 

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Kiitos tästä kannustavasta viestistä 😊. Kyllä itsekin oon hyvillä mielin tästä valinnasta. 😊

Helena Peltokangas

Vierailija

Itse lukeudun niihin joihin yhteydenpito on vain lopetettu. Yhtäkkiä huomaat, että sinua ei olekkaan enää olemaassa monen vuoden ystävyyden jälkeen. Eikä syytä minulle koskaan kerrottu :( kyllä olisin halunnut tietää miten olen tehnyt väärin.

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Onpa ikävä kuulla. Tuossa sinun tapauksessa olisi kyllä kiva kuulla, miks noin ollaan käyttäydytty. Tsemppiä! 

Helena Peltokangas

Vierailija

Niinpä. Kiinnostaa että miksi itse päätit lopettaa yhteydenpidon ja oletko katunut sitä kenenkään kohdalla?

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Hyvä kysymys ja tuossa kirjoituksesta taitaa löytyä niihin vastaukset 😉. Kiitos kommentistasi ja mukavaa kevättä sinulle lukijani 😊.

Helena Peltokangas

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla