"Miten hopea tiukuset soivat sinun äänessäs heleään. Maailmaan sinä suven lämmön toit, aurinkoa elämään. Sinut siunaan Helena pieni. Sinä lapsonen ihana kannat tulevaisuuden avainta". Näin kirjoitti edesmennyt mummini syntyessäni tähän maailmaan. Mummi on ollut minulle todella tärkeä esikuva pienenä. Hän oli rohkea ja määrätietoinen nainen, joka piti läheisistään huolta. Sain mummiltani paljon hyviä elämänohjeita miten kannattaa elää, mutta halusin tehdä elämästäni oman näköisen.

Näitä mummin sanoja mietin kuitenkin usein silloin, kun eteeni tulee vastoinkäymisiä tai suuria elämänmuutoksia. Mikä on se oikea suunta onnelliseen ja hyvään elämään? Päätökset eivät aina ole ollut niitä parhaita, mutta siltä matkalta on oppinut aina jotain uutta, joka kasvattaa. Elämä on elämisen arvoista.

Minulla on aina ollut taskussa pieni onnen jyvä, joka tuo elämääni positiivisen ajattelun. Sen avulla saan hyvää energiaa tehdä päätöksiä ja pystyn luottamaan, että vaikeakin tilanne kääntyy aina hyvin päin. Onnen jyvä pysyy aina matkassa mukana. Se kertoo välillä olemassaolostaan, kun hyvänolon tunne valtaa kehon. Silloin tiedän pysähtyä ja kuulostella tätä hyvää tunnetta. Myrskyisinäkin hetkinä se tulee muistuttamaan, että kohta on poutasää. Onnen jyvä on avain onnellisuuteen ja jokaisesta hetkestä voi löytää jotain positiivista. Aion kasvattaa tätä onnen jyvää niin, että siitä riittää muillekin hyvää mieltä. 

Tuo tulevaisuuden avain on jännittävä ajatus tulevasta ja elämä on oikeasti upea seikkailu. Minä elän tällä hetkellä onnellista aikaa. On aikaa, ihana perhe ja asiat ovat loksahtaneet hyvin omille paikoille. Jotain suunnitelmia meillä on tulevasta, mutta avain ei ihan vielä sinne löydä, joten parasta pysyä tässä hetkessä. 

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Täällä kirjoittaa 30- vuotias avarakatseinen terveydenhuollon ammattilainen ja kolmen lapsen äiti. Intohimona on katsella maailmaa positiivisin silmin ja tarjota lukijoille piristäviä ajattelemisen aiheita elämästä. Hiuskampaukset ovat vahvuuksiani ja esittelen usein erilaisia vinkkejä niihin liittyen. Hiusalanyritys myös kehitteillä.  

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat