Tein erilaisia vinkkejä lukijoilleni, jotka toivoivat löytävän uusia kampaus vaihtoehtoja myös ohuille hiuksille. Kokeilin omiin hiuksiin monia kampauksia ja päädyin näihin vinkkeihin, sillä ne saivat hiukseni näyttämään entistä paksummilta. 

Huomasin että eniten paksuutta hiuksiin toivat kierreponnarit, erilaiset nutturat sekä solmukampaukset. Näistä kerron lisää tässä blogipostauksessa.

Itse suosin kaikista eniten kierreponnareita, sillä ne antavat hiuksille tuuheamman olemuksen. Kierreponnarit sopivat melkein kaikkiin kampaukseen, koska ne ovat jo itsessään kauniita ja niitä löytyy myös läpinäkyvinä.

Nutturakampaukset sopivat kaikkiin tilaisuuksiin. Nuttura niskassa, päälaella tai sivussa saa hiukset näyttämään paksummilta, mitä oikeasti ovat. Hiusten tupeeraaminen onkin monen nutturan salaisuus. Tarvitset, vain kamman, ponnarin ja paljon pinnejä. Näihin kuviin lisäsin lopuksi pinnejä niin paljon, kunnes kampaus tuntui tukevalta.  

Solmukampaukset kertovat siitä, että hiuksia solmitaan keskenään yhteen niin, että niistä muodostuu lopulta kampaus. Nykyään on, mitä erilaisempia kampauksia, joissa käytetään solmimis tekniikkaa ja ajattelin näyttää yhden esimerkin siitä. Tässä kampauksessa on hyvä käyttää pinnejä aina solmun yhteydessä, ettei solmu pääse aukeamaan.  

Lisää kampausideoitani löydät tästä ja täältä

Teen usein, mitä erikoisempia ja helppoja kampaus ideoita blogissani. Sivuni löytyvät Facebookista Hymyillään blogi nimellä. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Emma

Ihana tuo solmukampaus! Miulla on luonnostaan niin paksut hiukset, että miun kampaukset näillä ohjeilla olisi kyllä todella muhkeat :D Tosin leikkasin taas hiukset lyhyiksi, joten ei näihin paljon solmuja tehdä, mutta jos vaikka keksin kihartaa tämänhetkiset hiukset, kukaan ei usko, että ne ovat oikeasti niin lyhyet, koska ovat niin tuuheat :D

Emma // www.haaveitajahauiskaantoja.fi

Isivuosi

Täällä kaivattaisiin vinkkejä 2v tytön hiusten laittoon. Mikään ponnaria kummempi ei onnistu ja nekin ovat mitä ovat.
Silta tuo homma sujuu, niin miten olisi pieni opasvideo isille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla