Onko teillä pitkä liitto takana? Millainen on teidän rakkaustarina? Minkälaisin keinoin pidätte huolta parisuhteesta?

Kukaan ei voi tietää mitä parisuhteelle kuuluu huomenna, vuoden päästä tai kymmenien vuosien päästä ja hyvä niin. Siksi on hyvä ladata tähän päivään niin paljon rakkautta, kuin mahdollista ja antaa sen roihuta. Ehkä sellainen rakkauden kipinöinti huokuu vielä tuleviin päiviin ja antaa lisää potkua suhteeseen. 

Meidän rakkaus tarina alkoi reilu neljä vuotta sitten, kun kohtasimme toisemme ravintolassa. Siitä hetkestä lähtien olemme olleet yhdessä oikeastaan koko ajan. Tuntuu hyvältä olla toisen kanssa ja saamme iloa toisistamme. Meidän parisuhteeseen kuuluu hyvä huumori ja asiasta, kuin aiasta voidaan puhua ääneen.

On hyvä uskoa siihen, että parisuhde tulee kestämään. Se on hyvä pohja vakaalle liitolle. Parisuhde on aina kahden kauppaa. Siihen todella tarvitaan kahden ihmisen panostus, että se kestää ja kummankin luja tahto, kun aletaan rakentamaan yhteisiä unelmia. 

Tehdäänkö nykyään liian suuria odotuksia parisuhteelle? Pitäisikö koko ajan olla suuria suunnitelmia tulevan varalle vai riittääkö tämä hetki?

Näitä olen miettinyt, koska en itse haluaisi kiirehtiä asioiden edelle. Haluan mieluummin keskittyä rakastamaan toista tällä hetkellä. Haluan näyttää, miksi toinen on minulle tärkeä tänään ja yrittää arjen keskellä muistaa toista pienillä hellyyden osoituksilla. Ei ole mitään kauniimpaa, kuin rakkaus. Haluan pitää huolta rakkaudesta meidän kahden välillä. Olen onnekas, kun saan jakaa elämääni toisen ihmisen kanssa. Tunnen tasapainon meidän kahden välillä ja koen miten hyvä olo meillä kummallakin on. Se riittää minulle. En kaipaa muuta tällä hetkellä. 

Toki välillä unelmoimme tulevasta ja mietimme millaista elämä olisi meidän kahden välillä vuosien päästä. Toivon kaikista eniten, että tämä liitto kestää ja että rakkaus meidän kahden välillä säilyy tällaisena ikuisesti. Rakkaus on ihmeellistä ja upeaa ❤.

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

NelliL

Me ollaan oltu naimisissa 11 vuotta, yhdessä saman ajan. Menimme naimisiin heti ensi treffien jälkeen. Meille kaikkein tärkeintä on oma tila mutta vastavuoroisesti myös yhteinen tekeminen. Meillä on edelleen omat unelmat joita tavoittelemme sekä myös niitä yhteisiä. Onnea teille :)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Kiitos viestistäsi 😊. Olette olleet jo pitkään yhdessä, ihanaa. Näillä eväillä pääsee varmasti pitkälle ja on hyvä muistaa, kuinka tärkeää on se oma aikakin 😊.

Helena Peltokangas

Maiju

Meillä on 33-vuoden avioliittoa takana ja toivottavasti vielä montakymmentä vuotta edessä. Toisen kunnioitus on varmaan tärkein asia ja toisen tukeminen tilanteessa kuin tilanteessa on meillä ollut se kantavin voima <3

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Ihana pitkä aika yhteistä matkaa olette kulkeneet ❤. Toisen tuki on varmasti tärkeää jokaisessa hetkessä. Kiitos sinulle viestistä 😊.

Helena Peltokangas

Vierailija

Ihana teksti. Meillä parisuhdetta vaalitaan treffi-illoilla, eli yritetään saada lapset ajoissa nukkumaan ja tehdään hyvää ruokaa,katsotaan leffa yms. Yleensä sille illalle riittää myös lempeä ;) Lisäksi arjen pienet hetket,halaukset ja toisen kunnioittaminen ja kuuntelu pitävät suhteen hyvänä.

Tulevaisuudestakin haaveillaan, mutta pääasiassa eletään tässä hetkessä. Me myös riidellään ja sekin puhdistaa ilmaa :)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Hyvään liittoon tarvitaan varmasti paljon juuri tuota yhteistä aikaa toisen kanssa. Olen kanssa samaa mieltä sun kanssa siitä, että riitojakin syntyy välillä ja kuuluu asiaan. 😊

Helena Peltokangas

Käyttäjä4901
Liittynyt12.10.2016

Heip! Meillä takana 28 yhteistä vuotta enkä todellakaan ole joka päivä se ihminen joka rakastaa ja jota rakastetetaan. On arki, lapset, työhuolet, terveyshuolet, omat vanhemmat, koirat ja koko elämä joka karsii taatusti näitä "rakastamisen päiviä"... Puhutaan paljon yhteisestä ajasta... Hhhhmmm, meidän elämässä sitä ei kovinkaan paljoa ole, elämä vie... Halutaanko yhteistä aikaa... Hhhhmmm, onhan sitä tässä ollut ja tulee varmaan olemaankin, mutta se, että joka päivä jaksaisi panostaa suhteeseen, ei mun mielestä oikeassa elämässä toteudu... Iloa sinne, Marja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla