Ennen tuntui, että päivät olivat samanlaisia ja asiat junnasivat välillä paikoillaan. Päivärytmi oli meillä usein aika samanlaista, koska on pieniä lapsia ja heille rytmit ovat tärkeitä. Mutta sitten keksin erilaisia keinoja, millä tavoin voin tehdä päivistäni mielenkiintoisempaa. Siihen ei tarvita mielestäni, kuin hyvä mielikuvitus.

Näin minä tein elämästäni mielenkiintoisemman.

En kyttää kelloa jatkuvasti ja toivo, että aika kuluisi, vaan koitan olla ajattelematta, että koko kelloa on edes olemassa. Myöskään päivärytmejä meillä ei enää ole, vaan mennään fiiliksen mukaan.    

Suunnittelen tulevia ja kesän menoja jo hyvissä ajoin ja haaveilen niistä etukäteen. (Sillä tavoin ajatukset pääsevät arjesta hetkeksi muualle.) 

En odota pelkästään viikonloppua, vaan teen niitä mukavia asioita myös viikolla. 

Yllätän puolisoa useammin, jolloin itsekin tulen hyvälle mielelle. Kahdenkeskistä aikaa vaalitaan enemmän. Annan puolisolle töiden jälkeen omaa aikaa ja sillä tavoin kumpikin jaksaa illan iloisin mielin.

En pakota itseäni tekemään kotitöitä. Jos ei huvita en siivoa. Kotona on aina jotain tekemistä ja ne kyllä odottavat.

Otan enemmän omaa aikaa itselleni. Teen mukavia asioita usein.

Teen ilahduttavia asioita yhä enemmän yhdessä perheeni kanssa. Yhdessä on paljon mukavampaa. 

Kysyn yhä useammin itseltäni mitä elämältä haluan ja koitan saavuttaa sen tekemällä. 

Uskon siihen, että voimme saavuttaa elämässä mitä haluamme jos tarpeeksi uskomme ja keskitymme siihen mitä haluamme.

"Jos haluan elämästä mielenkiintoisemman ja panostan siihen, millä tavoin siitä voisi tehdä mielenkiintoisempaa, se tapahtuu. Ainakin niin on tapahtunut."

Kommentit (0)