Kuva parantuneista pigmentoiduista kulmista.

Minulla ei ole koskaan ollut kunnon kulmakarvoja tai hyvää muotoa kulmissa. Kulmakarvani ovat kasvaneet vähän siellä sun täällä ja olen piirtänyt kulmani kulmakynällä iät ja ajat. En ole ollut tarpeeksi tyytyväinen kulmiini pitkiin aikoihin.  

Päätin vihdoin ottaa selvää erilaisista kulmien tekniikoista ja kauneudenhoitoloista ympäri Helsinkiä. Kävin tapaamassa kahta kosmetologia, jotka suosittelivat minulle erilaisia tekniikoita. Annoin itselleni aikaa, kunnes olin 100% varma siitä, että haluan kestopigmennoinnin kulmiini. 

Halusin tehdä radikaalin, mutta hyvän muutoksen kulmiin.

Kuvassa kulmat ennen ja jälkeen pigmennoinnin. Jälkeen kuvassa sisänurkasta väri on vaaleampi ja ulkonurkasta tummempi. Tämä on varjostustekniikkaa.*

Kävin laitattamassa itselleni kestopigmennoinnin kulmiin ja ne onnistuivat täydellisesti. En ole koskaan ollut näin tyytyväinen kulmiini.

Kun istahdin kosmetologin eteen, hän kysyi minulta haluanko säilyttää jo olleen muodon kulmissani vai voisiko hän piirtää kulmani? Valitsin toisen vaihtoehdon. Olin kosmetologin mukaan itse piirtänyt kulmani alaspäin. En itse ollut koskaan huomannut sellaista, mutta ammattilainen on aina erikseen. Kosmetologi kertoi koko ajan, mitä hän seuraavaksi tekee ja koko ajan oli hyvä fiilis siitä, että olen hyvissä käsissä. En halunnut harmaata sävyä kulmiini, joten sain valita värin. Vaaleanruskea sopi parhaiten mielestäni minulle, joten valitsin sen.

*Minulle tehtiin kulmien varjostus, joka on otettu käyttöön vasta hiljattain. Tarkoitus on saada kulmista mahdollisimman luonnolliset niin, että kulmat eivät olisi tatuoidun näköiset, vaan ikään, kuin kevyesti kulmakynällä meikatut. 

Kuva otettu vasta pigmentoiduista kulmista. Kulmat olivat vielä tummat laiton jäljiltä, mutta vaalenivat viikon sisällä. 

Kokemukseni kulmien pigmennoinnista ovat todella hyvät ja voin nyt huoletta olla kauniilla kulmilla kolme vuotta. 

Oletko joskus harkinnut kestopigmennointia kulmiin? Minkälaisia kokemuksia sinulle on jäänyt kestopigmennoinnista?

Kommentit (3)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Mä halusin ensin kans Microblading tekniikalla mun kulmat, mutta onneks luotin kosmetologin sanomaan, että hänen mielestään mun kasvoihin tää varjostustekniikka sopi paremmin. Kosmetologi keskittyi työssään ainoastaan kulmien pigmentointiin. Tekijässäkin voi olla suuria eroja. :)

Helena Peltokangas