Tuoteyhteistyö Glitterin kanssa

Ihanaa mennä kohti kevättä ja löytää erilaisia värejä myös hiuksista. Sain hiustuotteita lahjaksi Glitteriltä ja kokeilin niitä hiuksiin. Ilokseni voin todeta, että kaikki hiustuotteet ilahduttivat ja tulivat käyttöön. 

Kevät täältä tullaan!

Väreillä saa kivasti väriä myös kasvoille ja ilme kirkastuu heti. Ensimmäisessä kuvassa olen kiepaittanut hiukset pannan sisälle. Näin ollen kampaus näyttää siistiltä ja voisin ajatella menevän jopa juhliin näin. On myös kiva pitää hiuksia auki, joten panta sopii mielestäni jokaiseen tilanteeseen.

Kukat ovat tervetulleita joka muodossa. Ne sopivat mielestäni hyvin hiuksiin ja antavat raikkaan ilmeen. Kukat tuovat lempeyttä kasvoille ja tuovat mukanaan tuulahduksen kesän tuntua. Poninhäntä on aina varma ja siisti kampaus. Poninhäntää voi vaihdella erilaisilla piristävillä ponnareilla ja siistit hiukset on taattu. 

Hiuskoristeet kuuluvat usein kevään ja kesän trendikampauksiin. Kukat ja kimaltavat koristeet sopivat niin juhlaan kuin arkeen, esimerkiksi ylioppilasjuhliin, häihin tai vaikkapa festareille. 

Olen otettu tästä tuoteyhteistyöstä Glitterin kanssa. 

"Anna tuulen puhdistaa,
nostaa helmoja,
heittää hiukset sekaisin."

 

Löysitkö sinä näistä kuvista kivoja vinkkejä kevääseen? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Voi kiitos 😊. Glitter lähetti kauniita hiustuotteita ja voin kyllä suositella näitä jokaiselle 😊.

Helena Peltokangas

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla