"Halusin sanoa, että olet tärkeä."

Sain sunnuntaina aivan ihanan viestin entiseltä luokka toverilta. Hän halusi kertoa minulle, että vaikka emme näe usein olen hänen ajatuksissa ja kuinka olen hänelle tärkeä. Se sunnuntai tuntui viestin jälkeen parhaalta sunnuntailta ikinä. En voinut muuta, kuin olla kiitollinen tästä ilahduttavasta viestistä ja arvostaa näitä sanoja. 

Tänään olin kiertelemässä nuorimman kanssa kauppoja. Katselimme vaatteita pitkään ja hartaasti. Ei ollut kiire mihinkään ja niin siinä hurahti tunti jos toinenkin. Kello alkoi lähenemään 12.00 ja päätin, että menemme syömään. Istuimme siinä lapseni kanssa kahden, kun viereeni tuli vanhempi nainen. Hän katsoi nuorimmaistani ja sanoi:

-sinulla on kyllä kiltti lapsi, kun jaksaa olla noin rauhallinen! 

Ne sanat olivat minun päivän piristys ja tunsin valtavan upeaa tunnetta siitä, että vielä tänä päivänä on joillain ihmisillä aikaa. Aikaa seurata muita ja huomata asioita, joita itse saattaa pitää jopa itsestäänselvyytenä. Kiitin kauniisti naista ja sanoin, kuinka otettu olin näistä sanoista. Hän hymyili lempeästi meille ja jatkoi matkaa.

Tunnen mielettömän hyvää oloa ja kiitollisuutta siitä, että ihmiset muistavat ja antavat hetken omasta ajastaan toiselle. On todella tärkeää muistaa sanoa niitä kauniita asioita muille ja muistaa, että ihan jokainen ilahtuu, kun saa kehuja. 

Pistän hyvä kiertoon ja kerron teille lukijoille miten arvostan, kun luette tekstejäni ja jokainen lukija on minulle arvokas!

"Pienet suuret teot, saavat aikaan paljon hyvää."

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Täällä kirjoittaa 30- vuotias avarakatseinen terveydenhuollon ammattilainen ja kolmen lapsen äiti. Intohimona on katsella maailmaa positiivisin silmin ja tarjota lukijoille piristäviä ajattelemisen aiheita elämästä. Hiuskampaukset ovat vahvuuksiani ja esittelen usein erilaisia vinkkejä niihin liittyen. Hiusalanyritys myös kehitteillä.  

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat