Oma ihana häämekko kaikessa kauneudessaan.

Kaikenlaista mielenkiintoista, yllättävää, ihmeellistä ja unohtumatonta on tapahtunut tänä kesänä. Olen tarkoituksella pyrkinyt jättämään tältä kesältä kaikki lomasuunnitelmat ja muut menot pois, koska olen halunnut keskittyä kesän tärkeimpään juhlaan. Meidän hääpäivään. Silti eteen on tullut myös paljon muitakin merkityksellisiä asioita.

Koulun päättäjäiset

Odotan innolla joka vuosi lasten kevätjuhlia ja sitä millaisia esityksiä päästään ihastelemaan. Tänä vuonna kevätjuhla oli erityisen mieleenpainuva sillä ennen todistustenjakoa rehtori kuulutti meidän lapsen nimen migrofoniin. "Hymypatsaan saa..."  ja niin pääsin vuodattamaan ilon kyyneleitä. Tämä lukuvuosi täytti niin lasten, kuin meidän vanhempienkin odotukset ja se palkittiin. 

Polttarit 

Tuumailin, että kesän aikana minulle tullaan ehkä pitämään jonkinlaiset polttari muotoiset kekkerit. En kuitenkaan osannut arvata, että polttareista tulisi yksi elämäni tärkeimmistä päivistä. Ne olivat nimittäin niin mukaansa tempaavat ja täynnä jännitystä, että suupielet nousee korviin edelleen, kun niitä kelailen mielessäni. Ihanat ystävät vierellä ja heidän uskomattomat yllätykset tekivät päivästä unohtumattoman. Pääsin tutustumaan polttaripäivänä mm.

  • Kiipeilyä seikkailupuistossa
  • Ravintola Skifferiin (suositeltavan viihtyisä paikka) ja hyvään ruokaan.
  • Karaoke tilataxiin
  • ralliautoiluun

Häät 14.7.2018

Odotettu hääpäivä tuli vihdoin luoksemme. Tähän päivään oltiin panostettu ja nähty paljon vaivaa. Hyvä niin, koska jokainen pienikin teko teki päivästä upean. 

Mutta niin, kuin kuulua saattaa jotain yllättävää tarvittiin tähänkin päivään. Unohdin nimittäin häämekon kotiin, jonka huomasin vasta kampaajalla ja olin tilannut hääauton tasan silloin, kun vihkimisen olisi pitänyt jo alkaa. Niinpä sain kiireellä tilata taxin ja juosta kirkolle. Jotain positiivista näissä kommelluksissa oli sillä näinollen vältyin turhilta hääjännityksiltä.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Sanoimme toisillemme tahdon ja hääpäivää suosi ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä. Juhlavieraat ja ehkä myös mekin tehtiin päivästä huumorilla höystetty ikimuistoinen päivä.

❤ Me olemme onnekkaita sillä meillä on toisemme ❤

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla