www.Pixabay.com

Jäämme herkästi suremaan heitä, joiden kanssa emme jostain syystä ole enää tekemisissä. Ainakin itse välillä mietin miksi yhteydenotot vähenevät ja lopulta vain jäävät kokonaan, vaikka välit olisivat hyvät. En tiedä miksi, mutta uskon että jokaisella ihmisellä, joka elämässäni käy tai on jäädäkseen on jokin tarkoitus, vaikka en sen enempää uskon asioihin ole perehtynyt. 

"Jokaisella ihmisellä on jokin tarkoitus elämässäni."

On onni, että minulla on paljon ystäviä ja läiheisiä ihmisiä ympärillä. Se millä tavoin kukin heistä on elämässäni ei mielestäni ole pelkästään itsestäänselvyys, vaan se vaatii tahtoa kummaltakin sekä aidosti hyvät välit.

Tässä pari tarina siitä, millä tavoin elämääni on tupsahtanut ihania ihmisiä, vaikka kaikki eivät ole pysyneet matkassa mukana koko ajan.

Oli kesä ja istuskelimme ystäväni kanssa puistossa. Ystäväni kaksi kaveria liittyivät yllättäen seuraamme. Huomasin heti, miten hauskaa meillä oli yhdessä nelistään ja viihdyimme keskenämme sen kesän. Pikkuhiljaa yhteydenotot vain jäivät, mutta hyvällä jokaista vieläkin ajattelen.

Nyt äitiyslomalla ollessani kaipasin äiti kaveria kovasti jakamaan samanlaisia ajatuksia äitiydestä. Laitoin viestin erääseen äiti ryhmään somessa, josta yllättäen sain muutaman äidin lähtemään kanssani vaunuilemaan. Heti nähtyämme huomasin, että tulin hyvin juttuun toisen äidin kanssa ja hänen kanssaan löytyi yhteinen sävel asioihin. Siitä lähtien me olemme olleet hyviä ystäviä keskenämme. 

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

❤:Helena

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla