Kuinka moni tunnustaa sen, ettei oikein nauti joulua edeltävistä päivistä kiireen vuoksi? Mistä me aikuiset saisimme hyvän joulu mielen? Mitä kaikkea me keksimme omaksi iloksi siksi aikaa, että jouluaatto on täällä? Minä henkilökohtaisesti en kaipaa joulu stressiä laisinkaan tai halua muistuttaa lapsiani siitä, kuinka kiltisti täytyy käyttäytyä, kun tontut tarkkailevat ikkunoiden takana. Tulisiko joulu mieli jos osaisimme ottaa asiat vähän rennommin? 

Niinpä aloitan Hymyillään haasteen. Tarkoitus tällä haasteella on saada mahdollisimman moni hyvälle tuulelle joulun alla. Pois kiireet ja huolet. Joulu on ihanaa aikaa ja siitä jää aina hyvä ja onnellinen mieli kaikille. Varsinkin jos pystymme nauttimaan myös ajasta ennen joulua. 

Aloitan haasteen heti, kun saan ensimmäisen osallistujan mukaan. Aikaa siis 24.12 asti. Jos haluat osallistua alla olevaan haasteeseen, kirjoita mukana Facebook sivullani, Instagram kuvassa Hymyillään haaste tai tähän kirjoituksen alle.

Haastan ensin itseni:

Kun joku ihminen puhuu jotain jouluun liittyvää, laulan aina takaisin säkeistön laulusta SYDÄMEENI JOULUN TEEN ja hymyilen kauniisti toiselle. Lasken kuinka monta hymyä saan takaisin. Lasken vain ne hymyt, jolloin toinen aloittaa puhumaan joulusta. Jos lukema on alle 100 24.12 lupaan laulaa 25.12 klo 18.00 livenä Instagram sivulla Joulupuu on rakennettu, suu täynnä suklaata ja tonttulakki päässä. Jos saan yli 100 hymyä olen saanut niin hyvän joulumielen, että lähetän jokaiselle haasteen vastaanottajalle Fazerin sinisen suklaalevyn. 

Haaste sinulle:

- Kun joku puhuu jotain jouluun liittyvää,vastaa takaisin aina NIIN IHANA JOULU ja hymyile hänelle. Sinun ei tarvitse tehdä muuta.

- Jos saat sanottua NIIN IHANA JOULU 24.12 mennessä alle 25 kertaa, kirjoita minulle viesti 25.12 mikä oli joulussa parasta. Jos saat enemmän, kuin 25 olet todella ansainnut ihanan joulumielen itsellesi :). 

Hyvää mieltä jokaiseen päivään. 

❤: Helena 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)