Hiukset kaipaavat hemmottelua. Teen itse erilaisia hiusnaamioita mahdollisimman luonnollisista tuotteista ja olen huomannut niiden vaikuttavan positiivisesti hiuksiini. 

Kerron ensin lempi hiusnaamio reseptini, joka jättää hiuksiin hyvän tuoksun.

 

        Kookos- hunaja hiusnaamio

 

             Kookosöljyä 1 dl

             Hunajaa 1 rkl

             Maissitärkkelystä 1 rkl

             vettä 1 rkl 

 

1. Sulatan kookosöljyn kattilassa miedolla lämmöllä, lisään hunajan joukkoon ja kiehautan ne yhdessä kattilassa. Annan jäähtyä 15 min. 

2. Sekoitan erillisessä astiassa maissitärkkelyksen ja veden keskenään.

3. Lisään maissitärkkelysveden kookosöljy seokseen ja siirrä sen astiaan. Kannelliset pilttipurkit toimivat hyvin säilytysastioina.

Käyttöohje:

Sekoitan hiusnaamio seoksen hyvin ennen käyttöä, sillä öljy nousee herkästi pinnalle jättäen muut tärkeät ainesosat pohjalle. Hiusnaamion voi laittaa kauttaaltaan pyyhekuiviin hiuksiin tai pelkästään latvoihin. Itse tykkään laittaa hiusnaamion yleensä vain latvaosaan. Annan hiusnaamion vaikuttaa 15 min ja huuhtelen sen pois. Lopuksi pesen hiukset normaalisti. Hiukseni ovat tuntuneet naamion jälkeen pehmeämmiltä ja näyttäneet kiiltäviltä. Käytän hiusnaamiota yleensä kaksi kertaa kuukaudessa. 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (7)

tuulanneli

Kiitos ohjeesta. Tätä täytyy kokeilla, koska olen aikaisemminkin lukenut näistä luonnollisista hiusnaamioista.

Seuraa 

Hymyillään blogia kirjoittaa 30- vuotias avarakatseinen terveydenhuollon ammattilainen ja kolmen lapsen äiti.

Intohimona on katsella maailmaa positiivisin silmin ja tarjota lukijoille piristäviä ajattelemisen aiheita elämästä. Hiuskampaukset ovat vahvuuksiani ja esittelen usein erilaisia vinkkejä niihin liittyen. Hiusalanyritys myös kehitteillä.  

Tervetuloa seuramaan myös blogini Facebook sivuja tästä ja Instagram tiliäni täältä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat

Instagram