Ilahduta ystävää kivalla kampauksella tai kokeile tätä itsellesi. Tein kampauksen, joka on helppo tehdä jos pääsee mukaan ideaan, jossa toteutetaan koko ajan samaa kaavaa. Kampaus saattaa näyttää siltä, että siihen olisi käytetty paljon aikaa. Todellisuudessa tähän kampauksen tekoon minulla meni noin 10 minuuttia. No okei... helppohan se on täällä huudella, mutta tarkoituksena olisi, että joku lukijoistani kokeilisi näitä ohjeita ja kertoisi miltä ohjeeni vaikuttaa? 

Kampauksessa vaiheet toistavat itseänsä aina uudelleen. Siksi tämä ei vaadi pitkää pinnaa.

Käytin tähän kampaukseen ainoastaan harjaa ja läpinäkyviä kumilenksuja.

Aloitin tekemisen etuhiuksista. 2. ja 6. kuvat toistuvat aina vuoronperään aloittaen oikealta vasemmalle. Kampausta jatketaan siihen asti, kunnes hiukset loppuvat kesken eli pituus loppuu. Jos pompulat jäävät näkyville niitä voi piilottaa hiusten sekaan ja pinnejä voi aina lisätä. Kampaus saa kivan lopputuloksen lisäämällä lakkaa.

Ps. Aluksi minusta tuntui, että kampaus ei alkuunkaan näyttänyt oikeastaan miltään, mutta loppua kohti luonnos parani paranemistaan. Joten ethän harmistu jos aluksi kampaus ei meinaa näyttää ollenkaan hyvältä. Luota minuun, hyvä siitä tulee.

Tule seuramaan sivujani Instagramiin tästä tai Facebook hymyillään blogia Täältä niin näet uusimmat kampausideani.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Voi se olisikin mun toive alani ja kiitos ehdotuksestasi , mutta allergioiden ja atooppisen ihoni takia en pysty tekemään kampaajan töitä ollenkaan.

Helena Peltokangas

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla