Milloin olet viimeksi nauranut ääneen? Haluaisin itse nauraa useammin niin, että oikein mahanpohjassa tuntuisi ja vedet valuisi silmistä. Voisiko nauramista ihan harjoitella?

Aikuisuuteen liittyy tietty määrä vakavuutta. Meillä on paljon vastuuta ja on monta asiaa mistä täytyy huolehtia. Rahasta, töistä, kodin asioista ja ihmissuhteista. Nauru nähdään yhtenä lapsuuden peruselementteinä. Voisiko se kuulua myös aikuisuuteen enemmän? 

Tulisiko nauru herkemmin näillä konsteilla?

  • Jos nauraisin itsekseni ääneen, vaikka se oliskin ensin tekonaurua. Voisin kokeilla ihan peilin edessä.
  • Voisin katsoa jonkun hauskan videopätkän, jossa nauru tulisi jotenkin luonnostaan. Esim. vauvan kikatusta 
  • Iloitsisin yhdessä muiden läheisten kanssa vielä useammin. Hassutelua, painia ja kutittelua 
  • Ajatelisin hetkeä, jolloin viimeksi nauroin ja muistelisin sitä hetkeä. Nousisiko hymy huulille edelleen?
  • Oppisin nauramaan omille teoille ja kommelluksille enemmän.

Naurun ei  tarvitse olla aitoa.Keho tuottaa naurun positiivisia vaikutuksia kehoon joka tapauksessa.

Oliko näistä vinkeistä naurun arvoisia neuvoja sinulle? Kaikista tärkeintä ainakin itselle olisi se, että osaisin heittäytyä enemmän hulluttelemaan ja sitä kautta nauramaan omille hömpötyksille. Olen kova hassuttelemaan välillä, mutta tahdon oppia vielä enemmän nauramaan. Ei se voi olla niin vakavaa.

Ps. Olin pari vuotta sitten mieheni kanssa Santorinilla lomailemassa. Tilasin tarjoilijalta ruokaa ja juomaa englanniksi ja sanoin   -One Coca kala please. Ensin häpeän puna nousi kasvoille, mutta osasin hetken päästä nauraa onneksi asialle. Naurusta ei meinannut tulla loppua ja päivästä tuli yllättävän leppoisa. Siitä lähtien Coca cola on meille Coca kala. 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Täällä kirjoittaa 30- vuotias avarakatseinen terveydenhuollon ammattilainen ja kolmen lapsen äiti. Intohimona on katsella maailmaa positiivisin silmin ja tarjota lukijoille piristäviä ajattelemisen aiheita elämästä. Hiuskampaukset ovat vahvuuksiani ja esittelen usein erilaisia vinkkejä niihin liittyen. Hiusalanyritys myös kehitteillä.  

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat