Olen harkitsevaisempi, mitä vanhemmaksi tulen vai miten se nyt menikään 😉.

Osaan sanoa asiat kauniimmin.

En enää kiroile, kun minua sattuu, vaan sanon voi hitsit, kun käteni osui tuohon pöydän kulmaan ja mietin tätä ikävää vahinkoa koko loppu päivän. 

Pukeudun säädyllisemmin.

Ennen käytin bikineitä, avonaisia paitoja ja kiilakorkoja. Nyt käytän sellaisia vaatteita, mitkä piilottaa "makkarat" ja kurvit. Tasapohjaisilla kengillä en kaadu niin helposti.

Ajattelen ennen, kuin teen.

Nuorena saatoin herkästi tehdä saman lailla, kun kaikki muutkin ja kokeilla kaikenlaisia hölmöjä asioita. Nykyään osaan sanoa kaikkeen en tahdo ja istun kotona tekemättä mitään. 

Syön paljon terveellisemmin.

Kyllä tuli ennen vanhaan syötyä kaiken maailman roska ruokaa ja ei ollut mitään tarkkoja ruoka aikoja. Nyt syön tosi paljon salaattia, joka ei maistu miltään, mutta kunhan linjat pysyy kunnossa. 

Olen kaunis juuri tällaisena.

Nuorena tuli laitettua paljon meikkiä. Välillä saattoi mennä jopa 3 tuntia laittautumiseen. Nykyään on ihanaa lähteä ilman meikkiä kauppaan ja huomata miten rauhassa saan ostokseni suorittaa. 

Osaan nauttia arjesta.  

Ennen piti käydä kaiken maailman festareilla ja suunnitella elämään koko ajan uusia tapahtumia, jotta arki unohtuisi. Nyt elän päivä kerrallaan ja harvemmin mitään erityistä tapahtuu, mutta sellaista se arki on. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla