Ei ole ihan helppoa saada kerättyä itselleen suurta määrää lukijoita ja keksiä uusia aiheita, jotka kiinnostavat lukijoita aina uudestaan. Bloggaajana täytyy todella keskittyä tekemäänsä ja päästää oma mielikuvitus valloilleen. Miettiä tarkkaan, minkälaiset asiat lukijoita voisi kiinnostaa. Malttamattomana ihmisenä olen todella ihmetellyt, etten ole aikoinaan heittäny hanskoja tiskiin. Bloggaaminen on nimittäin todella hidasta puuhaa. Tarkoitan, että lukijoita ei niin vaan haalita, vaan täytyy jaksaa odottaa ja saada lukijat kiinnostumaan siitä, mitä teen. 

Vihdoin voin todeta, että Hymyillään alkaa saada näkyvyyttä ja lukijoita lisää koko ajan. Siitä mistä ollaan lähdetty on tapahtunut suuri harppaus ja nyt voin ilokseni huomata, että työni on tehnyt tulosta vihdoinkin. 

Olisin suuresti otettu jos saisin sinulta palautetta blogiini liittyen? Millaisia ajatuksia Hymyillään blogi herättää sinussa? Onko jokin näistä blogi kirjoituksista koskettanut sinua tai saanut sinut samaistumaan? Olisiko sinulla lukijana joitakin hyviä ideoita tai vinkkejä minulle, mistä aiheista haluaisit kuulla lisää?

Otsikkoja klikkaamalla pääset lukemaan tekstien sisällön

Näissä kirjoituksissa olen pohtinut elämääni syvemmin ja pyrkinyt luomaan lukijalle mielenkiintoista luettavaa.  

Suuri kiitos sinulle, että olet mukana matkassani ❤.

-Helena 

Kommentit (4)

Sanna86

Hei, mielestäni aiheesi ovat ajankohtaisia ja kirjoitettu virkistävään ja positiiviseen tapaan! Toivon että saat vielä lisää lukijoita ja ihanaa kevättä sulle! 😊

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Kaunis kiitos ilahduttavasta viestistäsi 😊. Piristävää saada positiivista palautetta. Mukavaa kevättä sinulle 🤗.

Helena Peltokangas

Onnenetsijä

Todella ihana, inspiroiva ja piristävä blogi😉 Riittävän usein tulee postauksia, sopiva sekoitus kaikkea syvällistä ja vähemmän syvällistä😊 Mitään yksittäistä koskettavaa en osaa nimetä, kaikki vähän syvällisemmät pohdinnat ovat erityisesti minun mieleeni😊 Sellaisia tykkäisin lukea enemmänkin. Onnea blogisi jatkolle!😘

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Voi kiitos kauniista sanoista ja kehuista 😊🤗. Tää viesti antaa kyllä lisää puhtia kirjottamiseen!

Helena Peltokangas