Kirjoitukset avainsanalla Tuoteyhteistyö #hiuskoristeet

Tuoteyhteistyö Glitterin kanssa

Ihanaa mennä kohti kevättä ja löytää erilaisia värejä myös hiuksista. Sain hiustuotteita lahjaksi Glitteriltä ja kokeilin niitä hiuksiin. Ilokseni voin todeta, että kaikki hiustuotteet ilahduttivat ja tulivat käyttöön. 

Kevät täältä tullaan!

Väreillä saa kivasti väriä myös kasvoille ja ilme kirkastuu heti. Ensimmäisessä kuvassa olen kiepaittanut hiukset pannan sisälle. Näin ollen kampaus näyttää siistiltä ja voisin ajatella menevän jopa juhliin näin. On myös kiva pitää hiuksia auki, joten panta sopii mielestäni jokaiseen tilanteeseen.

Kukat ovat tervetulleita joka muodossa. Ne sopivat mielestäni hyvin hiuksiin ja antavat raikkaan ilmeen. Kukat tuovat lempeyttä kasvoille ja tuovat mukanaan tuulahduksen kesän tuntua. Poninhäntä on aina varma ja siisti kampaus. Poninhäntää voi vaihdella erilaisilla piristävillä ponnareilla ja siistit hiukset on taattu. 

Hiuskoristeet kuuluvat usein kevään ja kesän trendikampauksiin. Kukat ja kimaltavat koristeet sopivat niin juhlaan kuin arkeen, esimerkiksi ylioppilasjuhliin, häihin tai vaikkapa festareille. 

Olen otettu tästä tuoteyhteistyöstä Glitterin kanssa. 

"Anna tuulen puhdistaa,
nostaa helmoja,
heittää hiukset sekaisin."

 

Löysitkö sinä näistä kuvista kivoja vinkkejä kevääseen? 

Kommentit (4)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Voi kiitos 😊. Glitter lähetti kauniita hiustuotteita ja voin kyllä suositella näitä jokaiselle 😊.

Helena Peltokangas

Seuraa 

Täällä kirjoittaa 30- vuotias avarakatseinen terveydenhuollon ammattilainen ja kolmen lapsen äiti. Intohimona on katsella maailmaa positiivisin silmin ja tarjota lukijoille piristäviä ajattelemisen aiheita elämästä. Hiuskampaukset ovat vahvuuksiani ja esittelen usein erilaisia vinkkejä niihin liittyen. Hiusalanyritys myös kehitteillä.  

Blogiarkisto

2018

Kategoriat