Joissain vanhoissa ajatelmissa on paljon kauniita ajatuksia, mutta mielestäni ei kaikissa. Mitä jos niitä vähän uudistaisi? Kuinka moni on kuullut näitä vanhoja sanontoja, jotka ovat jääneet oikein korviin soimaan?

"Asioilla on tapana järjestyä"

Tätä käytetään usein silloin, kun toisella on vaikea tilanne tai suuri muutos edessä. Mielestäni kovin tyly sanonta, joka tarkoittaa, kun tämä vaikea hetki on ohi niin joskus tulevaisuudessa on kaikki hyvin. Voi apua! Eihän noin voi kenellekään sanoa. Parempi olisi.

"Olen tukenasi aina"

 

"Se kel onni on, se onnen kätkeköön."

Aloin odottamaan esikoista ja halusin kertoa ilouutisesta eräälle tuttavalle, johon hän tokaisi tämän todella kivalta kuulostavan ajatelman. Sen jälkeen jäin miettimään tätä ja luulin ihan oikeasti, että parasta pitää kaikki onnelliset mölyt mahassa tästä lähin. Kunnes tulin toisiin ajatuksiin. 

"Se kenellä onni on, se maailmalle siitä kertokoon."

 

"Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi."

Kyllä ihan varmasti jokainen haluaa tehdä omasta elämästä mahdollisimman upean, mutta aina ei kaikkeen pysty itse vaikuttamaan ja elämään voi tulla muita vaikuttajia. Unelmointi on mielestäni mukavaa ja rauhoittaa kiireistä elämää.

"Unelmoi ja elä niin kuin haluat"

 

"Hiljaa hyvä tulee"

Mitä jos on luonteeltaan sellainen ihminen, ettei jaksa odottaa tai haluaa asioiden tapahtuvan äkkiä? Mitä jos ei koskaan sitä hyvää tulekaan, niin on aika kulunut siihen odottamiseen? 

"älä odota, vaan tee se jo tänään"

 

Tästä on hyvä jatkaa päivää ja kertoa koko kansalle, että miten elämä onkin ihanaa, kun sen oikein oivaltaa. 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Täällä kirjoittaa 30- vuotias avarakatseinen terveydenhuollon ammattilainen ja kolmen lapsen äiti. Intohimona on katsella maailmaa positiivisin silmin ja tarjota lukijoille piristäviä ajattelemisen aiheita elämästä. Hiuskampaukset ovat vahvuuksiani ja esittelen usein erilaisia vinkkejä niihin liittyen. Hiusalanyritys myös kehitteillä.  

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat