Tammikuu on jo pitkällä, enkä ole saanut aloitettua uutta tekstiä. Minua hieman harmittaa, kun en ole saanut palautetta joulukuun kirjoituksista. En siis tiedä, mihin suuntaan blogia tulisi kehittää. Minulla ei ole tietoa siitä, onko teksteilläni yhtään vakituista lukijaa. Tai edes siitä, onko kukaan jaksanut lukea yhtäkään postausta loppuun asti :D

Siksi pidän tämän tekstin lyhyenä ja esitän vain toivomuksen: Laita palautetta blogistani tulemaan, niin autat minua päättämään mihin suuntaan blogiani alan viemään. 

Kiitos!

22.1.2016

Blogi jää tauolle. Kaipaan vuorovaikutteisempaa yhteiseloa lukijoiden kanssa. Koska en saanut yhtään kommenttia tai kehitysehdotusta edes pyynnöstä, en näe syytä jatkaa kirjoittamista. Palaan asiaan, kun keksin miten saan lukijat mukaan keskustelemaan elämänmenosta :) Sitä odotellessa, kiitos ja näkemiin!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä tarinoi kolmekymppinen oman elämänsä antisankari. Menestystarinoiden ja kauniiden sisustuskuvien sijaan tarjolla on tilanteita, joissa arki lyö naamalle kerta toisensa jälkeen.