Pidin loppukesästä  myyntipöytää lähikirppiksellä. Kerroin aikeistani blogipäivityksessä Kuinka sujuvat kirpparibisnekset kesäkuumalla? (28.7.2019).

Taustalla kummitteli alkuvuoden karu kokemus: kaiken vaivannäön jälkeen kirpparipöydän tuotoksi jäi muutama lantti (Kun kirpparipöydän tuotto oli neljä euroa - mikä meni vikaan? 31.3.2019).

En ole palannut kirppariaiheeseen, koska viime viikkoina huomioni on mennyt lähinnä syksyn runsaan omenasadon ihmettelyyn.

Niin tosiaan,  mitenkäs ne bisnekset sujuivat kesän lämmössä?

Ensinnäkin sain lähes  kaikki dvd:t myytyä. Pidin hinnat alhaisina: elokuvaan liimasin 30 sentin, tv-sarjan kauteen 1-2 euron hintalapun. Dvd:t oli ilmeisesti ostanut henkilö, joka harrastaa niiden keräilyä.

Vaatteita meni kaupaksi jonkin verran, muttei niin paljon kuin olin odottanut. Kaikki jälkikasvun farkut olivat menneet, mitä vähän ihmettelin, sillä ne olivat revittyä mallia eivätkä mielestäni kovin tyylikkäitä. Puseroita ja paitoja sen sijaan ei ostettu.

Vähän harmittelin, kun esimerkiksi jälkikasvun kaunis valkoinen juhlamekko ei ollut miellyttänyt kenenkään silmää. Tai ehkä mekon  koko ei sattunut olemaan sopiva?

Aku Ankan taskukirjat tekivät yllättävän hyvin kauppansa. Olin laittanut hinnaksi 50 senttiä, mutta koska taskareita oli paljon, niistä kertyi mukava rahasumma. Myös lapsille suunnattuja kirjoja ostettiin, kuten esimerkiksi Miina ja Manu -kirjasia.

Aikuisten romaanit sen sijaan eivät menneet kaupaksi, ei, vaikka jännitystä elämäänsä olisi saanut dekkarin muodossa vaivaisella 50 sentillä.

Jälkikasvun koruja ja tilpehööriä ostettiin jonkin verran, mutta niiden myynnistä ei suuria summia kertynyt, koska hinta oli alhainen (30 sentistä euroon/kappale).

Eniten ilahduin siitä, että parisängyn päällyspeitto oli mennyt kaupaksi. Peitto oli hyvässä kunnossa, ja olisi ollut sääli heittää se pois. Hintapyyntö oli 4 euroa.

Vanhaa ikkunaverhoani ei halunnut kukaan, mitä en yhtään ihmettele. Enpä olisi itsekään niin tylsän näköistä verhoa ostanut.

Kirpparipöytäni tuotti kaiken kaikkiaan noin 46 euroa. Kun summasta vähennettiin myyntipöydän vuokra, 25 euroa, voitoksi jäi 21 euroa. Kyllä se minulle riittää, ainakin viimetalvisen kirppiskatastrofin jälkeen.

 

Kuvat: Pixabay

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Villiyrtteihin hurahtanut naisihminen kertoilee omista yrttikokeiluistaan niin ruoanlaiton kuin kauneudonhoidonkin saralta. Aina ei mene niin kuin Strömsössä. ;)

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat