Kyllä on haasteellista miettiä mitä tähän ensimmäiseen blogikirjoitukseen oikein kirjottaisi.

Kertoisinko itsestäni? Aika jännittävää, justhan me ollaan tavattu.

No puhuisinko maailman tilasta? Aika iso aloitus.

Kertoisinko mielipiteitäni politiikasta? No en oikein ole hyvä siinä.

Joten eipä tässä oikein muuta voi, kun aloittaa itsestään. Maailman rauhat ja politiikat seuraa sitten perästä.

Täytän tänä vuonna kolmekymmentä ja olen haaveillut kirjoittamisesta yli puolet elämästäni. Kirjoittaminen on ollut minulle inothimo ja siihen on syntynyt vuosien aikana viha-rakkaussuhde. Aina kun päätän jättää kirjoittamisen, se hyppää elämääni takaisin joitain teitä ja niin me kaksi vain olemme erottamattomat. Siksi aloitin tämän blogin.

Olen myös hippimummo henkeen ja vereen. Ostan mieluummin käytettyä kuin uutta, sillä vanhoisa tavaroissa on hehkua. Ne on kiertäneet mitä erilaisimmissa paikoissa ja mitä erilaisimpien ihmisten käsissä. Kotoamme ei juurikaan löydy mitään uutena ostettua (tai no sohva löytyy, mutta sen mieheni osti ennen yhteenmuuttoamme, joten sallittaan se hänelle.) Ekologisuus on minulle myös tärkeää ja pyrin omilla valinnoillani säästämään edes pienen palan maapalloa tuleville lapsillemme. Rakastan myös vanhoja 50-, 60-, ja 70-luvun vaatteita ja lempivärini on ehdottomasti vihreä. Pyrin koko ajan tekemään enemmän itse, niin ruoan (olen semi-vegaani), kuin vaatteiden ja sisustusjuttujenkin suhteen. Rakastan myös lukemista ja luen paljon erilaisia kirjoja.

Olen aika innoissani tästä uudesta harrastuksesta, jota blogin kirjoittaminen minulle tuo, sillä keväthän on uusien alkujen aikaa <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Olen mummoilusta, kotoilusta ja kaikesta vanhasta innostuva mimmi. Rakastan vanhoja huonekaluja ja kirjaston kirjojen tuoksua. Haluaisin oppia kunnolliseksi entisöijäksi ja virkkaamaan isoäidinneliöitä.

Blogiarkisto