Ostin perjantaina Nanna Mikkosen kirjoittaman kirjan, Vapaudu-polku hyvään elämään, jonka luin hetkessä. Kirja kertoo Nannan huikean tositarinan hänen ihmeellisestä elämästään ympäri maailman. Häkellyin valtavasti ja ihastuin hänen rohkeuteen ja määrätietoisuuteen jolla hän on elämänmatkaansa kulkenut kaikista kivuista ja mielen syövereissä vallanneista demoneista huolimatta. Vaikutuin suuresti Nannan tavasta ajatella ja suhtautua vaikeisiin vastoinkäymisiin, jotka hän on oppinut kääntämään voitoksi elämässään. Tarvitsen itsekin kipeästi sitä ajattelutapaa oman elämäni taistelussa hirviöitäni vastaan ja aion ottaakin tästä kirjasta vinkkejä itselleni.

Jo kirjan nimi "Vapaudu", pysäytti minut välittömästi kaupan kirjahyllyssä. Tunsin miten kirja veti minua puoleensa vaikka en muuten olekaan erityisen hurahtanut näihin self help-kirjoihin. Mutta tämä ei olekaan sellainen. Tämä on koskettava ja aito tarina ihmisestä, joka ihan käsittämättömistä vastaantulevista haasteista huolimatta, taistelee kerta toisensa jälkeen itsensä takaisin jaloilleen ja jatkaa matkaansa sekä lopulta saavuttaa tasapainoisen ja kivuttoman elämän. Siihen minäkin aion pyrkiä. Päivä päivältä kerään itselleni rohkeutta, voimaa ja uskoa että tulen saavuttamaan itseni vielä vapautuneena näistä kahleista, jotka ovat hallinneet ja määrittäneet elämääni ihan liikaa. 

Ole armollinen itsellesi. Anna anteeksi itsellesi uudestaan ja uudestaan. -Nanna Mikkonen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hengähdys ilmaa.

35-vuotiaan naisen kirjoituksia matkalla kohti uudenlaista ja tasapainoisempaa elämää sekä eheytymistä hylkäämisen tunnelukosta. Blogissa kirjoituksia myös joogasta, meditoinnista ja luonnon voimasta, jotka ovat itselleni tärkeitä henkisen hyvinvoinnin lähteitä.

Rakennetaan yhdessä tasapainoisempi elämä.

Rakkaudella, Nina

hengahdysilmaa@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto