*Kirja saatu Eevi Minkkinen*

Olin itse niin syvällä, etten osannut edes hahmottaa kuinka vääränlaisia ajatus- ja käyttäytymismalleja minulla olikaan. Miten olin kasvanut persoonallisuus-, ja ahdistuneisuushäiriön kanssa jota pidin todellisena elämänä. Miten takertuvainen ja turvaton kiintymyssuhdemallini vaikuttaa parisuhteessani sekä muihin läheisiini. Miten olin uskotellut itselleni, etten ansaitse elää täällä ja olen tuomittu olemaan onneton. Miten väheksyin itseäni muiden seurassa. Vasta hiljattain olen alkanut ymmärtämään ettei se mene niin. Se ei ole normaalia että itken joka toinen päivä pahaa oloani. Tai joka kerta kun olen toisten seurassa kuvittelen itseni paljon arvottomaksi kuin muut. Tai kun takerrun poikaystävääni ja vaatimalla vaadin häneltä huomiota. Ei, tämä ei ole elämää johon minut olisi jotenkin sinetöity elämään. Minun ei tarvitse hyväksyä sitä. Minun ei tarvitse piiskata itseäni asioista, joihin en voinut vaikuttaa. 

Mutta koska ihmismieli on niin voimakas, ei vanhoista opituista ole helppo luopua. Ei, vaikka ne tekevät pelkkää pahaa itselle. Hassua, eikö. Mutta kun eheytymisen tielle lähtee ja alkaa huomaamaan miten mahdottomasta tuleekin mahdollista, sitä alkaakin olemaan itselleen armollisempi ja lempeämpi. Itsetutkiskelua läpi elämän sanoisinko, mutta koko ajan me kasvetaan eikä milloinkaan olla valmiita. Tärkeää on tehdä itselleen hyvä paikka olla. 

Ole itsellesi armollinen-kirjassaan Eevi avaa sydämensä omien kokemuksien kauttaan. Kirja itsessään on mieletön vertaistuki ja apuväline omien syvien juurakoiden avaamisessa. Kirja sisältää runsaasti mielettömiä harjoituksia joiden avulla pääsee lähemmäs itseään ja samalla oppimaan itsestään uutta sekä luopumaan vanhasta. Eevi järjestää myös Helsingissä ensi sunnuntaina Kiintymyssuhdetyöpajan, johon olen menossa. Uskon, että tulen saamaan työpajasta useita oivalluksia joiden avulla pystyn rakentamaan vahvempaa oman elämäni polkua sekä tasapuolisempaa parisuhdetta. 

**Luennolla taisi olla vielä muutama paikka vapaana**, jos myös Sinua aihe kiinnostaa <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hengähdys ilmaa.

35-vuotiaan naisen kirjoituksia matkalla kohti uudenlaista ja tasapainoisempaa elämää sekä eheytymistä hylkäämisen tunnelukosta. Blogissa kirjoituksia myös joogasta, meditoinnista ja luonnon voimasta, jotka ovat itselleni tärkeitä henkisen hyvinvoinnin lähteitä.

Rakennetaan yhdessä tasapainoisempi elämä.

Rakkaudella, Nina

hengahdysilmaa@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto