Kuinka moni uskaltaa tanssia vapautuneesti muiden katsovien silmien alla? Ei ilmeisesti kovin moni, koska yleensä me suomalaiset olemme ujoja emmekä kehtaa mennä tanssilattialle ainakaan ilman rohkaisevaa hörppyä. Tai kuinka moni jättää unelmat, toiveet ja toteutukset tekemättä estojensa vuoksi. Veikkaan että aika moni. Itse muistan ajan, jolloin en ikinä kehdannut mennä tanssilattialle vaikka halusin. Ja koska en juo juurikaan, en saanut siitäkään rohkaisua jolla olisin voinut repäistä. Mutta koska rakastan tanssimista ja erityisesti luovaa tanssia jossa annan vaan mennä mihin rytmi vie, niin minähän tanssin. Annan yksinkertaisen neuvon siihen. Sulje silmät ja anna palaa. Olet vain sinä ja sinun rytmi. Ei ole mitään väliä miten tanssit kunhan vain tanssit ja liikut. Fiilistele, tunnelmoi, haaveile. Olet juuri siellä missä haluat olla, teet juuri niin kuin mieli ja keho toteuttaa sillä hetkellä. Nauti! Vapaudu!

Ilokseni pääsin osallistumaan Logomossa hyvinvointitapahtumaan, jossa oli runsaasti erilaisia tunteja tarjolla. Kokeilin mm. joogaa, tanssia ja pilatesta sekä kuuntelin eri luentoja. Kuinka onnellinen ja vapautunut oloni oli, kun Yogadance tunnilla yhtenä osuutena oli myös tanssia vapaasti omalla tavalla. Se saa ainakin minut flow tilaan, jossa en tunne itseäni yhtään ahdistuneeksi, surulliseksi tai kärsiväksi. Tunne on ihan kuin leijailen taivaalla ja saan karkoitettua edes pieneksi hetkeksi kaikki kummitukset sisältäni pois ja olla vapaa. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hengähdys ilmaa.

36-vuotiaan naisen kirjoituksia matkalla kohti uudenlaista ja tasapainoisempaa elämää sekä eheytymistä voimakkaasta hylkäämisen tunnelukosta. Blogissa kirjoituksia myös joogasta, meditoinnista ja luonnon voimasta, jotka ovat itselleni tärkeitä henkisen hyvinvoinnin lähteitä.

Rakennetaan yhdessä tasapainoisempi elämä.

Rakkaudella, Nina

hengahdysilmaa@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto