Tälläisenä vilukissana laitan mielelläni kylmempien kelien tullen joogaharjoituksiin pitkähihaista paitaa ylleni. Perus tekniset paidat tuntuvat mielestäni jotenkin kylmiltä ihoa vasten ja puuvillaiset paidat taas jättävät ikävän kostean tunteen erityisesti kainaloihin ja selkään. En ole aiemmin käyttänyt bambusta valmistettuja vaatteita mutta nyt sain kokeiltavaksi Pure Pilates Spine-bambupaidan.

Paita on kulkenut nyt mukanani niin rauhallisissa joogaharjoituksissa kuin kovemmissakin suorituksissa vaellusreissuilla tuntureilla. Olen ollut todella tyytyväinen paidan toimivuuteen. Paita on ihanan pehmoinen ja sileä ihoa vasten sekä joustava. Pure Pilates Spinen tuotteet ovat valmistettu ekologisista ja laadukkaista materiaaleista ja tämän kyllä huomaa. Hikitreenissä olo pysyi todella miellyttävänä paidan hengittäessä kun taas lempeissä joogaharjoituksissa on paita lisänyt mukavaa oloa silkin sileästi lämmittäen ihoa. Eikä myöskään sarjan tuotteiden hauskat kuvioinnit ole haitaksi :)

Sarjasta löytyy pitkähihaisen mallin lisäksi myös toppiversio sekä miehille omat puserot. Suomessa näitä ihanuuksia myydään yksinoikeudella vain Pilateskauppa.fi:stä.

Paita saatu Pilateskauppa.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hengähdys ilmaa.

35-vuotiaan naisen kirjoituksia matkalla kohti uudenlaista ja tasapainoisempaa elämää sekä eheytymistä hylkäämisen tunnelukosta. Blogissa kirjoituksia myös joogasta, meditoinnista ja luonnon voimasta, jotka ovat itselleni tärkeitä henkisen hyvinvoinnin lähteitä.

Rakennetaan yhdessä tasapainoisempi elämä.

Rakkaudella, Nina

hengahdysilmaa@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto