Kirjoittelin joskus taannoin kaipuustani vertaistuelle. Siitä syntyi idea lähteä joskus, vaikkapa mökkeilemään luonnonhelmaan, ja nyt vihdoin tämä toteutuu. Seurakseni lähtee ainakin yksi kohtalotoverini - ja me toivoisimme, että myös Sinä lähtisit. Aiomme viettää kivaa iltaa saunoen järven rannalla, syöden herkkuja ja ehkäpä kohotamme maljan itsellemme sekä höpöttelemme iltamyöhäseen kaikesta maan ja taivaan väliltä, mitä ikinä meille tulee mieleenkään. Nautimme myös luonnosta ulkoilemalla viereisillä retkeilyreiteillä.

Mökkimajoitus on askeettinen, eli erähenkisyyttä hieman tarvitaan, mutta neuvon kyllä tarvittaessa ja multa saa lainaan varusteitakin. Paikkamme sijaitsee Kanta-Hämeessä (kaksi tuntia Hki:stä), ja sinne on hyvät julkiset yhteydet esim. Helsingistä. Itse ajelen Turun seudulta. Jos kiinnostuit, kerron tarkemmin sähköpostilla tapaamisesta lisää. Ajankohta on perjantaina 31.5. Rohkeasti mukaan, olisi ihana tutustua teihin <3 Ja huom. Retkellä ei todellakaan tarvitse puhua mistään, mistä ei halua, sen ei ole tarkoitus olla mitenkään keskusteluryhmä.. vaan rennon hauska tapaaminen samanhenkisten kanssa. Mutta varmasti me kuunnellaan, jos haluaa avautua.

(Tämä erämökki sijaitsee Lapissa Lemmenjoen Kansallispuistossa)

Kommentit (2)

Mary
1/2 | 

Oi, kuulostaa ihanalta. Valitettavasti minulle ei tuo ajankohta käy. Toivottavasti olisi samanlainen tapahtuma jatkossakin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hengähdys ilmaa.

36-vuotiaan naisen kirjoituksia matkalla kohti uudenlaista ja tasapainoisempaa elämää sekä eheytymistä voimakkaasta hylkäämisen tunnelukosta. Blogissa kirjoituksia myös joogasta, meditoinnista ja luonnon voimasta, jotka ovat itselleni tärkeitä henkisen hyvinvoinnin lähteitä.

Rakennetaan yhdessä tasapainoisempi elämä.

Rakkaudella, Nina

hengahdysilmaa@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Maaliskuu