Tiedä etten syyllistä tai vihaa sinua. Tiedän ettei sinulla ole ollut helppoa elämässäsi. Uskon että sinuun teki kipeää tehdä ne kaikki valinnat mitkä syystä tai toisesta teit. Mutta tiedä se, että minuun tekee kipeää olla nyt lähelläsi. Sinun läsnäolosi tuo minulle yhä uudestaan ja uudestaan sen saman pelokkaan ja hätää kärsivän kaksivuotiaan lapsen kun lähdit elämästäni pois. Lapsen, jonka elämä musertui pirstaleiksi kun hänen tärkein ihminen koko maailmassa teki päätöksen lähteä pois. Se elää minussa edelleen. Se ei unohda. Se ei pelkää mitään muuta niin paljoa tässä maailmassa kuin sitä että se hylätään yhä aina vain. Se ei pysty luottamaan ihmisiin jotka rakastavat sitä. Tunne hylkäämisestä satuttaa niin lujaa, että se joutuu taistelemaan halusta elää. 

On niin surullista ettet sinä uskalla tulla vastaan, pudottaa suojakilpeäsi ja olla minulle äiti, jonka olisin tarvinnut ja tarvitsen. Tiedän, että se tekee kipeää myöntää omat heikkoutensa, virheensä ja häpeänsä. Minä tiedän, että se vie aikaa, voimia ja välillä jopa uskon tulevasta. Mutta tiedän nyt senkin, että vain kulkemalla sen haavaisimman polun, saavutat elämäsi tärkeimmän asian. Itsesi. Vain ymmärtämällä ja hyväksymällä, saamme haavat parannettua. Minä olen valmis siihen ja olen aloittanut oman polkuni. Toivon että vielä jonain päivänä sinäkin olet. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Tiedän ettet ymmärrä minua etkä voi käsittää miksi en vain voi unohtaa. En osaa sinulle ehkä kertoa oikein sanoin koska en itsekään aina tätä käsitä. Siksi on tärkeää hakea ymmärrystä niiltä, ketkä sen osaavat antaa. Siksi hain apua. Ja olen onnellinen että hain. Minä haluan kasvaa ja muuttua. Uskon kun aika on oikea, kykenen olemaan lähelläsi ilman että se enää aiheuttaa kipua. Uskon, että kaikki se mitä tarvitsen sinulta, on sinussa. Se on vain jossain piilossa.

Minun on ikävä sinua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hengähdys ilmaa.

35-vuotiaan naisen kirjoituksia matkalla kohti uudenlaista ja tasapainoisempaa elämää sekä eheytymistä hylkäämisen tunnelukosta. Blogissa kirjoituksia myös joogasta, meditoinnista ja luonnon voimasta, jotka ovat itselleni tärkeitä henkisen hyvinvoinnin lähteitä.

Rakennetaan yhdessä tasapainoisempi elämä.

Rakkaudella, Nina

hengahdysilmaa@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto