Sain kustantajalta kirjan nimeltä Henkäys on ilmaa vain, kirjoittanut Paul Kalanithi. En ensin muistanut mistä kirja kertoo kunnes luin takakannen ja sehän olikin juuri se kirja, jonka olin halunnut lukea kun olin siihen jonkun lehden arvosteluissa törmännyt. Pakko sanoa, tämä kirja on mykistävä. Jos et ole vielä lukenut sitä, suosittelen ehdottomasti lukemaan. Kirjan tarina vie ensiaskeleelta mennessään ja sen haluaisi lukea siltä istumalta. Kirja on tositarina huippuneurokirurgista, joka sairastuu itse nuoresta iästään huolimatta keuhkosyöpään. Hän on itse kirjoittanut tämän kirjan ennen menehtymistään. Kirjassa Paul Kalanithi kertoo hyvinkin suoraan ja kauniisti kaunistelematta ajatuksistaan ja elämästään sekä millaista on kun saa syöpädiagnoosin josta ei selviä muuta kuin ihmeellä. Tämän luettua tulee omaa elämää ja sen merkitystä pohtineeksi ihan eri kantilta. Mikä on tärkeää ja mikä ei. 

Koska kirja kosketti minua todella paljon, uskon että se tekee niin myös jollekin muulle. Siitä syystä haluan antaa tämän kirjan eteenpäin ja toteutan sen arpomalla vaikka haluaisin jokaisen saavan sen. Toivonkin, että kirja saa jatkossa monen monta lukijaa. Arvontaan osallistut jättämällä ilmoituksen kommenttikenttään tai sähköpostia lähettämällä minulle. Osallistumisaikaa on viikko, eli ensi sunnuntaihin 24 päivään asti. 

Kirja saatu Bazar Kustannus

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Anni
3/12 | 

Mukana myös arvonnassa! Kyseinen kirja ollutkin omalla lukulistalla jo jonkin tovin :)

Hippe
4/12 | 

Ilman muuta mukana :) Tämän kirjan sisältö antaisi varmasti oivalluksia. Seuraan blogiasi, kiitos siitä. Käyn samantyyppistä haastetta läpi elämässäni. Tästä syksystä tullee kaunis ja lämmin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hengähdys ilmaa.

35-vuotiaan naisen kirjoituksia matkalla kohti uudenlaista ja tasapainoisempaa elämää sekä eheytymistä hylkäämisen tunnelukosta. Blogissa kirjoituksia myös joogasta, meditoinnista ja luonnon voimasta, jotka ovat itselleni tärkeitä henkisen hyvinvoinnin lähteitä.

Rakennetaan yhdessä tasapainoisempi elämä.

Rakkaudella, Nina

hengahdysilmaa@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto