Palasin tänä aamuna omalta lomalta Lapista. Olen aiemmin tainnut mainitakin, kuinka meillä on haaveena tai oikeastaan ajatuksena muuttaa muutaman vuoden päästä pohjoiseen. Ennen kuin tämä ajatus toteutuu, tulee Lapissa käytyä varmasti useampia kertoja vuodessa. Lapissa minua viehättää hiljaisuus, eri vuodenajat, kaunis luonto sekä kiireettömyys. Ei tarvinnut montaa päivää Lapin luonnossa viettää kun itseeni tarttui slow mood, joka toivottavasti vielä pitää pintansa pitkään, ennen kuin kiire ja stressi taas painaa päälle. Lapissa joogasin, retkeilin kävellen sekä maastopyöräillen, saunoin ja kylmäuin. Täydellista! Myös luonto ehti muutaman päivän aikana vaihtua värikkäästä syksystä kauniin talviseen maisemaan.

Juuri ennen kuin yöjunani aamulla saapui asemalle, kirjotin puhelimeeni ylös muutaman muistiinpanon, minkä haluan pitää mielessäni kohti tulevaa. Olen herkästi taipuvainen ahdistukseen, stressiin ja epätoivoon, niin toivon näiden kahdeksan ohjeen auttavan minua keskittymään elää elämääni tässä ja nyt, samalla luoden hyvää ja tasapainoista polkua tulevaisuuteen, erityisesti polkua sinne pohjoiseen.

  • tee (vain) asioita joista nautit
  • älä välitä mitä muut ajattelevat sinusta
  • keskity nykyhetkeen ja pidä mielessäsi tavoitteet
  • joogaa
  • opiskele venäjää (taito, jonka haluan oppia ja josta luulen olevan minulle hyötyä Lapin työmarkkinoilla)
  • pidä huolta terveydestäsi, niin fyysisestä kunnosta kuin henkisestä puolesta
  • syö terveellisesti
  • älä kiirehdi - älä stressaa - älä huolehdi liikaa 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hengähdys ilmaa.

36-vuotiaan naisen kirjoituksia matkalla kohti uudenlaista ja tasapainoisempaa elämää sekä eheytymistä voimakkaasta hylkäämisen tunnelukosta. Blogissa kirjoituksia myös joogasta, meditoinnista ja luonnon voimasta, jotka ovat itselleni tärkeitä henkisen hyvinvoinnin lähteitä.

Rakennetaan yhdessä tasapainoisempi elämä.

Rakkaudella, Nina

hengahdysilmaa@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Maaliskuu