Koska olen huomannut miten paljon jooga sekä meditointi ovat auttaneet minua eteenpäin tasapainoisen ja levollisen elämänlaadun saavuttamisessa, aion panostaa siihen vieläkin enemmän terapian ohella. Tarkoituksenani on perehtyä 8-viikon ajan chakratyöskentelyyn, johon työkaluna käytän Chakrapolku nimistä kirjaa. Kirjan on kirjoittanut Inderjit Kaur Khalsa, joka on suomalainen joogaopettaja. Kirja on eräänlainen kurssi, jossa jokaisen viikon aikana edetään yksi chakra kerrallaan tai halutessaan voi työstää juuri sitä chakraa mikä kulloinkin tuntuu sitä kaipaavan. Kirjassa on selkeä ohjeistus miten jokaisen chakran kanssa toimitaan, mikä on kunkin chakran tarkoitus sekä kirjoitus- ja väritystehtäviä. Lisäksi pohdintaa, itsetutkiskelua sekä kuvalliset jooga- ja meditointiharjoitukset. Kirja on selkeä, mielenkiintoinen ja helppolukuinen. Jokainen joka on kiinnostunut työstämään itseään sekä haluaa oppia tuntemaan oman syvimmän olemuksensa, on tämä kirja mahtava matkakumppani matkalla itseen.

Tarkoituksena on jakaa kunkin viikon chakratyöskentelyn kokemukset ja ajatukset tänne blogiin. En ole aiemmin perehtynyt chakroihin, eli tämä on minullekin ihan uutta. Ainoastaan olen kuullut niiden olemassaolosta, joten ennakkokäsityksiä minulla ei sen enempää ole, mutta aion avoimin mielin lähteä tälle 8-viikon polulle kulkemaan kohti itseäni. Huomasin myös, että kirjan kirjoittaja järjestää Helsingissä ryhmäkursseja chakrapolulle lähtijöille, jossa saa lisäksi henkilökohtaisen ohjauksen chakratyöskentelyyn. 

(Kirja saatu, Tammi)

Kommentit (2)

Vierailija

Mukava,että löysin blogisi. Kärsin samasta tunnelukosta, mutta siihen johtaneet tapahtumat eivät ole niin rajuja. Seuraan mielenkiinnolla myös joogasta kertovia juttujasi tulevaisuudessa.

nina_kyllikki
Liittynyt27.7.2017

Kiitos kommentistasi. 

Vertaistuen voima on uskomaton, ihanaa kun "ilmiannoit" itsesi. Kiitos, että seuraat <3

Seuraa 

Hengähdys ilmaa.

34-vuotiaan naisen kirjoituksia matkalla kohti uudenlaista ja tasapainoisempaa elämää sekä eheytymistä hylkäämisen tunnelukosta. Blogissa kirjoituksia myös joogasta, meditoinnista ja luonnon voimasta, jotka ovat itselleni tärkeitä henkisen hyvinvoinnin lähteitä sekä kirjoituksia erilaisista terveellisistä valinnoista.

Rakennetaan yhdessä tasapainoisempi elämä.

Rakkaudella, Nina

hengahdysilmaa@gmail.com