Minusta tuntuu, että on aika hyvästellä tämä blogi. Blogin synty ja tarkoitus oli kulkea mukanani matkalla kohti eheytymistä vaikeasta hylkäämisen pelosta. Jakaa ja tallentaa omia ajatuksia, tuntoja ja niin hyviä kuin huonoja tilanteita parisuhteen vaiheista ja kaikesta mitä näiden parin kolmen vuoden aikana on tapahtunut. 

Olen saanut valtavan määrän viestejä sähköpostiin sekä kommentteja tänne blogiin. Olen niistä jokaisesta ollut äärimmäisen kiitollinen, joten suuri Kiitos teille ihanat lukijat. On ollut ihana saada erityistä kiitosta kirjoituksistani. Ne lämmittävät niin paljon mieltäni, ja niin supertärkeää, että niistä on ollut apua ja tukea muille samoista asioista kamppaileville. Myös minä olen saanut teiltä valtavasti toivoa ja rohkeutta, sekä myös sydänystävän tätä kautta. Kiitos Sanna <3 

Tämän hetkinen tilanteeni parisuhteessa on ollut pitkään jo hyvä ja rauhallinen. Toki edelleen se peikko päätään yrittää nostaa ja aina toisinaan onnistuukin luomaan hirveää tuskaa, mutta hyvin vähän oikeastaan. Olen oppinut käsittelemään tunteitani ja ennen kaikkea tiedostamaan, mistä milloinkin tuulee. Myös suhde äitiini on pysynyt tasapainoisena. Olen hyväksynyt, ettei meistä koskaan tule "unelmien" äitiä ja tytärtä, mutta pääasia, että minä pystyn nykyisin olemaan hänen seurassaan ilman kipuiluja. 

En ole pitkään aikaan kirjoittanut tänne, koska ei ole vain ollut mitään kirjoitettavaa, mikä lienee tässä tapauksessa kuitenkin olevan hyvä asia. Tilanne saattaa joskus muuttua, ja silloin voin hyvinkin palata takaisin tämän blogin pariin. Jätän sen tänne avoimeksi ja minulle saa edelleen laittaa viestejä, jos siltä tuntuu <3

Syvällisempiä pohdintoja olen viime aikoina kirjoitellut paljon Instagramiin, josta minut löytää nimellä @nina_kyllikki. Sieltä löytynee myös mahdolliset muut kirjoitusalustat, joihin rustailen aina silloin tällöin. Tai jos aloitan vaikkapa uuden blogin esimerkiksi. 

Kaikkea hyvää teille, aurinkoista kevättä sekä voimia tähän eriskummalliseen maailman menoon juuri nyt <3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hengähdys ilmaa.

36-vuotiaan naisen kirjoituksia matkalla kohti uudenlaista ja tasapainoisempaa elämää sekä eheytymistä voimakkaasta hylkäämisen tunnelukosta. Blogissa kirjoituksia myös joogasta, meditoinnista ja luonnon voimasta, jotka ovat itselleni tärkeitä henkisen hyvinvoinnin lähteitä.

Rakennetaan yhdessä tasapainoisempi elämä.

Rakkaudella, Nina

hengahdysilmaa@gmail.com

Blogi lopetettu. Kiitos kaikille mukana olleille <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Maaliskuu