Viime viikon ehdoton visualistin kohokohta oli yksityiskierros Reitzin kotimuseossa Töölössä. Toinen toistaan vaikuttavampia taideteoksia esitellyt museo on aikanaan ollut koti Lauri ja Maria Reitzille, joiden toiveen mukaan paikan ainutlaatuisesta tunnelmasta saavat nykyisin nauttia myös me muut. 

Apollonkadulla Töölössä oleva museo on aivan upea. Me satuimme paikalle vielä käsittämättömän kauniina iltapäivänä, jolloin paikka kylpi laskua tekevän auringon valossa. Museosta löytyi silmänruokaa niin sisustuksen kuin ennen kaikkea taiteen muodossa. Seinillä oli muun muassa lempitaiteilijani Helene Schjerfbeckin teoksia lukuisia - monet niistä näin ensi kerran. Maalausten lisäksi esillä oli myös muita upeita taide-esineitä kuin myös posliinia ja hopeaa. 

Ja mitä parasta! Myös sinä voit mennä vierailulle ja vieläpä ilmaiseksi, kun kokoat vähintään kymmenen hengen seurueen ja olet yhteydessä museoon. Olennaista kokemuksen kannalta oli osaava opas, joka kertoi mielenkiintoisia tarinoita asunnosta, siellä aikanaan asuneesta perheestä sekä esillä olleesta taiteesta. 

Lisätietoja: www.reitz.fi 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat