Kirjoitukset avainsanalla make over

Kiitos marraskuun, mietin nukkumista aika ison osan hereillä olo aikaani. Kirkasvalovalaisinta suositteli joku, mutta mietin, että ehkä myös pieni makuuhuoneen make over olisi paikallaan - minä kun nyt joka tapauksessa aion viettää laatuaikaa tähän vuodenaikaan juuri siellä.

Oma makkarini on minikokoinen, mutta ihana ja laventelinsävyinen. Sinne on jo kauemmin pitänyt tulla televisio meidän leffailtoja varten ja nyt kuulin huhua, että pukki saattaisi olla tuomassa sellaisen. Tämä muutos käynnistää sitten aikamoisen domino-efektin, sillä televisioseinällä on tällä hetkellä hieman turhan korkea vanha lipasto, joka on pakko korvata matalammalla. Samalla menee myös taulujen sijoittelu uusiksi ja näen tässä myös orastavan mahdollisuuden paheeni toteuttamiseen; eli tekstiilien hankintaan.

Kokosin oheen muutamia makkarisuosikkejani inspiraatioksi matkalla nukkumisnautinnon maksimoimiseen. Kaikki kuvat Residence.

Kommentit (1)

Meri
1/1 | 

Moikka, ompa hauskan lilan värinen kasvi ikkunalaudalla. Mikä se oikein on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat