Kirjoitukset avainsanalla proloque shop

Aloitin vaatekaappieni systemaattisen tyhjennyksen noin vuosi sitten. Niin kauan on vienyt päästä hiljalleen tähän tilaan, että kaapeissa alkaa olla vain sitä, mitä todella haluan siellä olevan (Kiitos Relove ja heidän all inclusive -palvelu!!). 

Pukeutuminen on yllättävän helppoa, kun vaatteita on vähemmän. Ostoksilla käyminen on yllättävän helppoa, kun tarpeita on vähemmän. Vuodessa ehti paitsi rauhassa pohtia omaa tyyliä ja tarpeita myös erottaa niitä asioita, joihin kannattaa sijoittaa. Ostaa vähemmän ja parempaa.

Nyt sitten kahteen asiaan, joita ilman (talvi)arki olisi paljon ankeampaa - näihin kahteen olen k o u k u s s a. 

1. Proloque Shopista hankkimani nahkatossut. Ihanat jalkaan, kauniit, sopivasti lämmittävät, eivät lainkaan hiostavat ja mukavasti joustavat, kun joskus on aiheellista tunkea villasukkakin mukaan. Tossujen hinta on 28 e.

2. Acnen leveä kaulahuivi (uusimman, sammuneen mintun sävyisen ostin Beamista). Käytän huivia huivina, neuleena, hartiahuivina, peittona, pesänä ja turvana. 160 euroa on toki hinta huivista, mutta ei silloin, kun käyttää sitä niin paljon, että yksi sävyistä on kulkenut matkassa jo viisi vuotta ja yhteinen taival jatkuu edelleen (käytän huivia talvella joka päivä ja syksyisinkin käytännössä koko ajan, ellei ole syyshelle). Huivin koko on täydellinen, pituus juuri nappi ja tuo leveämpi huivi kooltaan sellainen, että sen sisään voi paeta pakkasilta. 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat