Kirjoitukset avainsanalla Artek

 

Syksy, mikä ihana tekosyy investoida valaisimiin. Minä, suuri kohdevalaisimien ystävä, hyrisin onnesta, kun illat hämärtyvät, mutta koti ei. Salin seinään hankin Artekin kultakellon seinäversion, joka asennettiin suhteellisen ylös seinälle. Näin sen valokeila ulottuu kauniisti laajemmalle huoneessa. Keittiön seinään saapui Tom Dixonin marmorivalaisin - juuri mukava moderni ripaus muuten aika perinteiseen keittiöön. Nyt saavat syysmyrskyt pimeine iltoineen tulla, me olemme valmiita.

Kultakello A330S Artekin liikkeestä, Tom Dixonin Stone Nomartista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämän sunnuntain vietin järjestellen joulupuodin hyllyjä, voi miten mukavaa vaihtelua palavereissa juoksemisen ja läppärin naputtelun rinnalle! Loppukesästä sovimme ihanasta yhteistyöstä Artekin kanssa, nimittäin konseptikauppamme Books & Stuff muutti täksi jouluksi Artekin kainaloon. Valikoima on sekin taas päivitetty satumaisilla uutuuksilla, kirjojen lisäksi on myynnissä muitakin merkityksellisiä joululahjoja, kuten keramiikkaa, vintage-aarteita, pientuottajien herkkuja ja niin edelleen. 

Puoti on avoinna jouluun asti, kivoimmat aarteet muydään nopeimmille. Päivitämme valikoimaa myös jouluun asti. Pyrin itsekin olemaan ahkerasti kirjakauppiaana paikalla, joten tulkaa sanomaan hei! 

Books & Stuff Artek x Cozy, Keskuskatu 1 B, avoinna aina aattoon asti, joulukuussa myös sunnuntaisin

En ole ollut mikään ruskeiden sävyjen suosija - en sisustuksessa enkä pukeutumisessa, mutta niin se elämä etenee ja muuttaa meitä samalla. Nimittäin katseeni vangittiin tämän Artekin klassikkojakkaran toimesta MUJI:n liikkeessa Helsingin Sofiankadulla ja olin heti myyty. Kauniin ruskea, elävä pinta sopii ihanasti yhteen tammilattian ja ruokahuoneen maitokahvin sävyisten seinien kanssa.

Jakkara osoittautui nappivalinnaksi jo ensimmäisten joululeipomusten aikaan - paitsi, että pieniä prinsessan polvia koversi. Niinpä kävin Artekin liikkeessä vierailulla ja nappasin mukaani toista klassikkoa, Artekin seeprakuosia, pehmusteen verran. Nyt olemme kuin luodut toisillemme, E60-jakkara ja minä.

E60-jakkara, 220 e, seepratyynyt 69 e

Kommentit (1)

Pieni Talo Helsingissä
1/1 | 

Ihan loistava yhdistelmä juuri noin!

terkuin Piia
Inspire Me! kirja kertoo 25 inspiroivan muotoilijan tarinan ja onnistui herättelemään minut pohtimaan paitsi luovuutta myös ylipäätään sitä, miten paljon muotoilu meihin vaikuttaakaan. Ouksen ovat kirjoittaneet Jutta Ylä-Mononen ja Isa Kukkapuro-Engbom.

Juhlimme taannoin kirjan julkistusta Artekissa ja iloksemme paikalle saapui moni kirjan haastatelluista. Heidän ansiostaan arkemme on toimivampaa, helpompaa ja ennen kaikkea kauniimpaa - onhan sillä suurikin merkitys, mihin pukeudumme, millä istumme tai vaikkapa millä leikkaamme tilliä lohikeiton päälle (ehdin jutustella muiden muassa ihailemani Vuokko Nurmesniemen ja Eero Aarnion kanssa).

Kun pidin tapahtumassa puhetta havahduin, kuinka huikea hetki siinä olikaan käsillä. Harvoin istuu huoneessa niin monen ihailemansa kyvyn kanssa, juo täydellisen pirteää belliniä (oli muuten todellinen löytö - alle 8 e Alkosta!) ja hyrisee tyytyväisyydestä valmis, maailmalle lähtevä kirja sylissään. 

Inspire Me!, 30 e Cozy Publishing

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Samanlainen koira kuin minulla :) <3

Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat