Kirjoitukset avainsanalla sisustusinspiraatio

Hörpin männä viikolla glögiä Tanskan suurlähettilään residenssissä - tai myönnetään, kulauttelin juomaa sen mitä ihastelulta ehdin. On nimittäin upea tuo paikka! Tässä teille muutama inspiraatiokuva asunnosta - tanskalaisella designilla höystettynä toki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuvat: Residence-lehti

Kesä on ollut myös aikaa, jolloin olen lomaillut sisustamiselta. Olen hakenut torilta kimpun kukkia (silloin kun ylipäätään olen ollut kotona) ja siinä kaikki. Mutta nyt! Nyt se kuume nousee!

Minulla on vaikka mitä suunnitelmia kotini varalle (Day bed! Siitä haaveilen intensiivisimmin! Siitä myöhemmin lisää!). Oheiset kuvat Residence-lehdessä tekivät vaikutuksen, koska niissä on kauniisti (paikoin tosi hieman turhan harmaasti omaan makuuni) yhdistetty modernimmat linjat ja vanhan asunnon puitteet. Pidän!

  Terveisiä Milanosta, designviikoilta. Hersyvä ja eloisa vaikutelma jäi niin kaupungista designviikkojen aikaan kuin myös sisustusvaikutteista. Värejä ja muotoja riitti! 

Kuvat kertovat sanojakin enemmän, mitä nyt on ilmassa. Ohessa neljä selkeää teemaa poimittuna Milanosta: 

1. Syvät ja kirkkaat värit yhdessä - värien paljous

2. 1920-luvun vaikutteet huonekalujen muotokielessä, pyöreitä, somia muotoja - kalusteet - kuten sohvat - selkeästi aiempaa pienempiä

3. Monikulttuurisuus sisustuksessa - samassa tilassa voi olla vaikutteita niin Japanista, Skandinaviasta kuin myös afrikkalaisista käsityöläisperinteistä

4. Yhteisöllisyys - niin messuosastot kuin huonekalujen sijoittelu kannustavat  olemaan yhdessä

 

Eikö  ole ihanan helppoa? Tuntuu kuin oikeastaan mitä tahansa voisi yhdistää toisiinsa niin värien kuin muotojen puolesta!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Kyllä onkin mielenkiintoisia kokonaisuuksia - voisin kuvitella, että kiertely on laittanut luovuuden kukkimaan. :)

Kävin eilen inspiroitumassa Creannon (myyvät Kvänumin tuotteita) ja Zarron upeassa Apt 12 -asunnossa Punavuoressa, 1860-rakennetussa hurmaavassa talovanhuksessa. Kahden brändin yhteisessä kodissa pääsee todella kokemaan, näkemään ja tuntemaan yritysten valikoimaan kuuluvien huonekalujen ja sisustusesineiden tunnun - ja elämään hetken niiden keskellä. Olin enemmän kuin vaikuttunut! Näin remontin viime metreillä on hyvä saada ideoita, että mitä sitten voisi taas seuraavassa remontissa toteuttaa (vaarallista - ja ajatuksena tällä hetkellä, noh, aika kuluttava).

Asunnon sisustussuunnittelusta on vastannut todellinen hyvän maun kaksikko Minna ja Rene Granström, jotka yhdessä vastaavat Kvänumin myynnistä Suomessa (hei, miten style idea on tehdä meikinpesupaikka makuuhuoneen yhteyteen brittiläisittäin!?). Tilaan ja sen tuotteisiin pääsee tutustumaan varaamalla ajan etukäteen - suosittelen, jos sisustushankinnat tai vaikkapa keittiö- tai vaatehuoneremontti kummittelevat mielessä. Asuntoa voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin, sekin onnistuu Creannon kautta. 

Loistokasta viikonloppua ystävät!

 

Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat