Kirjoitukset avainsanalla syksy

Kuvat: Fantastic Frank

Mieli lepää kauniita koteja katsellessa. Yksi ihanin syyspuuhista on hankkia tuhti pino sisustuslehtiä tai selata (ruotsalaisia) myytävänä olevia koteja - ja huokailla ihastuksesta. Syksy on itselleni ehdottamasti vilkkainta sisustusaikaa kotonakin, ja näistä kodeista saa inspiraatiota myös omien nurkkien ehsotamiseen (samettiverhot - ah, riisipaperivalaisin - ah, keraamiset kynttiöänjalat - ah).

Mitä te teette juuri nyt mieluiten sohvannurkassa?

Kuvat: Fantastic Frank

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saanen luvan puhua ihan hieman syksystä, vaikka kesä on juuri nyt kauneimmillaan - ja itsekin vietän itse asiassa ihkaoikeaa kesälomaa (on muuten yrittäjän vuosien jälkeen aikamoinen tunne!). H&M Home julkaisi kuvia syksyn uutuuksistaan ja luvassa on yllättäen paljon lisää huonekaluja.

H&M Home on viime vuosina ottanut harppauksia monellakin tavalla - Ruotsissa heillä on uudenlainen liikekonsepti, jossa huonekaluja on ollut myynnissä aiemminkin. Toivotaan, että näitä uutuuksia saataisiin myös meille Suomeen - näyttävät aika ihanilta! Ensimmäiset tuotteet tulivat Ruotsissa liikkeisiin kesäkuussa ja lisää tiputtelee loppukesän aikana. Eritoten valaisimet herättivät oman ihastuneen huomioni.

Kuvat: H&M Home

Kommentit (0)

Kiitos Marimekko insproivasta aamusta ja siitä, että istutitte mieleeni uuden ajatuksen. Kun ei tämä kesä nyt oikein tunnu tästä lähtevän (taas sataa räntää), niin jos sitten jätetään se välistä ja siirrytään suoraan sinne syksyyn. Nättiä on ainakin tiedossa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat