Kirjoitukset avainsanalla syksy

Kuvat: Fantastic Frank

Mieli lepää kauniita koteja katsellessa. Yksi ihanin syyspuuhista on hankkia tuhti pino sisustuslehtiä tai selata (ruotsalaisia) myytävänä olevia koteja - ja huokailla ihastuksesta. Syksy on itselleni ehdottamasti vilkkainta sisustusaikaa kotonakin, ja näistä kodeista saa inspiraatiota myös omien nurkkien ehsotamiseen (samettiverhot - ah, riisipaperivalaisin - ah, keraamiset kynttiöänjalat - ah).

Mitä te teette juuri nyt mieluiten sohvannurkassa?

Kuvat: Fantastic Frank

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saanen luvan puhua ihan hieman syksystä, vaikka kesä on juuri nyt kauneimmillaan - ja itsekin vietän itse asiassa ihkaoikeaa kesälomaa (on muuten yrittäjän vuosien jälkeen aikamoinen tunne!). H&M Home julkaisi kuvia syksyn uutuuksistaan ja luvassa on yllättäen paljon lisää huonekaluja.

H&M Home on viime vuosina ottanut harppauksia monellakin tavalla - Ruotsissa heillä on uudenlainen liikekonsepti, jossa huonekaluja on ollut myynnissä aiemminkin. Toivotaan, että näitä uutuuksia saataisiin myös meille Suomeen - näyttävät aika ihanilta! Ensimmäiset tuotteet tulivat Ruotsissa liikkeisiin kesäkuussa ja lisää tiputtelee loppukesän aikana. Eritoten valaisimet herättivät oman ihastuneen huomioni.

Kuvat: H&M Home

Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat