Kirjoitukset avainsanalla loma

Otettu rauhassa, katsottu elokuvia, katettu kauniisti. Ne päättymättömiltä tuntuvat pyhät ja vapaapäivät, mikä ihana mahdollisuus.

PS. Katetaan keittiön marmoritasolle usein buffa, josta saa käydä poimimassa ruoat oman maun mukaan. Onneksi ostettiin jouluksi reilusti kalaa, niin ollut tammikuussakin mitä blinien kera syödä.

Kommentit (2)

Lillu
1/2 | 

Ite syönyt pahvilautaselta vaan pullasiivuja margariinilla päällystettynä ja juonut kossua päälle..

Vierailija
2/2 | 

No voi.. (pun intended).
Ehkä ensi viikolla voit syödä pullavanukasta ja juoda viiniä päälle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olemme nyt virallisesti kodittomia, muksut ja minä. Ei ehkä helpoin elämänvaihe, mutta monella tapaa hauska, uudenlainen ja alku jollekin aivan muulle - hyvälle. Allekirjoittanut on ollut muuton ja säädön jäljiltä aika loppu, mutta onneksi on suku ja saaristo. Akut ladattu saaristolaislimpulla, kanelipullalla ja savukalalla. Jatkoin minilomaa Helsingissä, missä kirsikkapuut kukkivat ja illat olivat niin ikään vaaleanpunaisia. Ystävän vieressä nukutti hyvin, ja olo on luottavainen. Kesä 2018, olet lämpimästi tervetullut, minä odotan sinua. 

Kun syö täyteläisen pähkinäisen jäätelön täydellisen rapeassa vohvelissa, voi olla varma, että sen jälkeen hymyilyttää. Loma ylipäätään on iloinen ja letkeä asia - juuri nyt nautimme siitä Toscanassa. Suunnitelmissa on uimista, viinitiloihin tutustumista, hyvää seuraa, Firenzeä ja nautiskelua. 

Näiden kuvien myötä toteamme ykskantaan: Elämä maistuu erityisen hyvältä varvassandaaleissa (ja tennareissa!).

Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat