Kirjoitukset avainsanalla Habitare

Asun

Marimekko

Nikari

Hakola


Habitare-messut ovat olleet tänäkin vuonna ilahduttavat. Alkuun kun olin tehnyt ensimmäisen kierroksen messuhallissa tuntui, että beigejä osastoja, jossa maljakoissa oli heinää, oli aika monia. Seuraavilla kierroksillani inspiroivia osastoja löytyi jo enemmän. Hakola on upea esimerkki näkemyksellisestä brändityöstä - kenenkään muun nimissä ei esimerkiksi vaaleanpunainen ole näyttänyt niin hurmaavalta. Pidän myös kovasti heidän uusista huonekaluistaan, nahkaisesta nojatuolista ja kevytrakenteisesta kirjahyllystä. Myös Asun-lehden osasto on joka vuosi kovin kaunis ja insiroiva!

Vielä on aikaa, tulkaa messuille. Myös Cozy Publishingin ja Glorian Kodin osasto upeine väreineen on iloinen ja inspiroiva tuulahdus messutarjonnassa - osastolla 6g44. 

Habitare, Helsingin Messukeskuksessa, 16.9. asti

Saanko esitellä - ihana uutuusmerkki Vlody lapsille! Olen päässyt seurailemaan jo kulisseista brändin syntyä, ja miten suloiselta se valmiina näyttääkään. Habitaressa Vlody sai ensiesiintymisensä, sekä sirkushevoset että herkät kirsikat. Lakanoiden lisäksi mallistosta löytyy muutakin pehmeää ja lisäksi muun muassa suloisia käsilaukkuja. Tykkään! 

Jos ette tule Habitareen, mallistoa pääsee ihailenaan myös osoitteessa www.vlody.com. Habitaressa osasto on 6e48.

Kommentit (1)

Milla Sukhilta
1/1 | 

Ihania asioita! Lastenhuone on kyllä mahtava sisustuskohde, koska siellä on vähän yleensä enemmän varaa leikitellä :)

Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat