Kirjoitukset avainsanalla makuuhuone

Kiitos marraskuun, mietin nukkumista aika ison osan hereillä olo aikaani. Kirkasvalovalaisinta suositteli joku, mutta mietin, että ehkä myös pieni makuuhuoneen make over olisi paikallaan - minä kun nyt joka tapauksessa aion viettää laatuaikaa tähän vuodenaikaan juuri siellä.

Oma makkarini on minikokoinen, mutta ihana ja laventelinsävyinen. Sinne on jo kauemmin pitänyt tulla televisio meidän leffailtoja varten ja nyt kuulin huhua, että pukki saattaisi olla tuomassa sellaisen. Tämä muutos käynnistää sitten aikamoisen domino-efektin, sillä televisioseinällä on tällä hetkellä hieman turhan korkea vanha lipasto, joka on pakko korvata matalammalla. Samalla menee myös taulujen sijoittelu uusiksi ja näen tässä myös orastavan mahdollisuuden paheeni toteuttamiseen; eli tekstiilien hankintaan.

Kokosin oheen muutamia makkarisuosikkejani inspiraatioksi matkalla nukkumisnautinnon maksimoimiseen. Kaikki kuvat Residence.

Kommentit (1)

Meri
1/1 | 

Moikka, ompa hauskan lilan värinen kasvi ikkunalaudalla. Mikä se oikein on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valkoiset, mankeloidut lakanat, yöpöydällä tuoksukynttilä, käden ulottuvilla piccolo-shampanja. Lakanat ovat paheeni, vaikka liinavaatekaappini on jo harmillisen täynnä. Nämä skarpit, mukavalla tavalla hotellityyliset satiinilakanat saattavat silti ajaa minut kaapin eteen raivauspuuhiin.

Kuvien satiinilakanat 79,90 e, H&M Home

Kuvat: H&M Home

 Kun henkilökohtaisessa elämässä on myllerrystä ja turbulenssia, tottahan sellainen voi väsähdyttää ihmisen. Jopa niin, että tekee oikeastaan hurjan paljon mieli miettiä valvottujen yöunien takaisin ottoa, ja siinä samalla makuuhuoneen sisustusta!!

Kuvauslainassa Proloque Shopista minulla oli Élitiksen tyynyjä ja silkkitäkki - sängynpäädyn peitoksi ristimäni ihanuus. Olen kasvanut ulos päiväpeitoista, enää ei tee mieli koko sänkyä peittää. Niinpä sängyn päätyyn tuleva peitto on juuri oikea valinta, siistii petauksen, mutta jättää lakanat näkyviin. Täkin kaveriksi asettelin sängylle pari Élitiksen tyynyä - mustavalkoisina, sävy sävyyn. Päiväunipaikka valmis! 

Hei ja PS. Messinkinen lukuvaloni on Mosa Interiorista, yöpöytä Ikeasta.

Täkki ja tyynyt, Proloque Shop

Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat