Kirjoitukset avainsanalla h&m home

Valkoiset, mankeloidut lakanat, yöpöydällä tuoksukynttilä, käden ulottuvilla piccolo-shampanja. Lakanat ovat paheeni, vaikka liinavaatekaappini on jo harmillisen täynnä. Nämä skarpit, mukavalla tavalla hotellityyliset satiinilakanat saattavat silti ajaa minut kaapin eteen raivauspuuhiin.

Kuvien satiinilakanat 79,90 e, H&M Home

Kuvat: H&M Home

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saanen luvan puhua ihan hieman syksystä, vaikka kesä on juuri nyt kauneimmillaan - ja itsekin vietän itse asiassa ihkaoikeaa kesälomaa (on muuten yrittäjän vuosien jälkeen aikamoinen tunne!). H&M Home julkaisi kuvia syksyn uutuuksistaan ja luvassa on yllättäen paljon lisää huonekaluja.

H&M Home on viime vuosina ottanut harppauksia monellakin tavalla - Ruotsissa heillä on uudenlainen liikekonsepti, jossa huonekaluja on ollut myynnissä aiemminkin. Toivotaan, että näitä uutuuksia saataisiin myös meille Suomeen - näyttävät aika ihanilta! Ensimmäiset tuotteet tulivat Ruotsissa liikkeisiin kesäkuussa ja lisää tiputtelee loppukesän aikana. Eritoten valaisimet herättivät oman ihastuneen huomioni.

Kuvat: H&M Home

Kevät. Aina joulun jälkeen tulee auttamatta nälkä valolle, vaaleudelle ja tällä kertaa myös VAALEANPUNAISELLE! Juuri nyt se kiinnostelee väreistä liki eniten - myönnettäköön, että kullan- / sinapinkeltainen pitää mielihaluissani myös tiukasti pintansa. Pieniä paloja; sohvatyynyjä, lakanat, leikkokukkia ja tohvelit - mutta vaaleanpunaista on saatava.

Kuvat: H & M Home

Ikiaikainen sanonta sanoo: remontista selviää haaveilemalla. Se on niin totta. Juuri nyt suunnittelen mukavia Afrikka-viboja olohuoneeseen ja parahiksi tulivat nämä H&M Homen kauniit uutuudet. Toiset sohvatyynyistä haluaa ostaa säästämättä ja sen kummempia harkitsematta - aivan fiilistä seuraten. Silloin vaikkapa näiden ihanuuksien alle kympin hinta ei haittaa!

Tyynyt, H&M Home, 9,99 e

Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat