Kirjoitukset avainsanalla Sisustus

Toisinaan on hyvä lähteä merta edemmäs kalaan. Näin totesin itselleni näin harmaana maanantaiaamuna, kun tuntui ettei oikein mikään luista. Koska työni edellyttää valppaana oloa, luovuutta ja kosolti kirjoittamista, visuaalisesti inspiroiva ympäristö on hengityksen elinehto. 

Lämmin suositus kaikille visuaalista inspiraatiota halajaville, etätyöpaikkaa etsiville tai muuten vaan kaupungissa seikkaileville; Töölön kirjasto on tavattoman kaunis. 70-luvulla avattu kirjasto on hiljattain remontoitu vanhaa kunnioittaen - ei muuten mikään selviö sekään. Ainoa miinus, ettei kahvilaa ole, muuten aivan mahti paikka inspiroivaan etätyöskentelyyn.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Otettu rauhassa, katsottu elokuvia, katettu kauniisti. Ne päättymättömiltä tuntuvat pyhät ja vapaapäivät, mikä ihana mahdollisuus.

PS. Katetaan keittiön marmoritasolle usein buffa, josta saa käydä poimimassa ruoat oman maun mukaan. Onneksi ostettiin jouluksi reilusti kalaa, niin ollut tammikuussakin mitä blinien kera syödä.

Kommentit (2)

Lillu
1/2 | 

Ite syönyt pahvilautaselta vaan pullasiivuja margariinilla päällystettynä ja juonut kossua päälle..

Vierailija
2/2 | 

No voi.. (pun intended).
Ehkä ensi viikolla voit syödä pullavanukasta ja juoda viiniä päälle?

Kiitos Fasaani Antik (Korkeavuorenkadulla Ullanlinnassa) jälleen kerran. Olen etsinyt vanhaa korituolia pitkään, mutta kaikki vastaan tulleet vaihtoehdot ovat olleet turhan massiivisia. Mutta sitten tuli hän; sopivan solakka, kauniisti patinoitunut. Ensimmäiset jouluvieraat testasivat uuden huonejärjestyksen jo, nyt voimme istua ringissä toisiimme katsoen. 

Seuraa 

Heli Thorén on 38-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat