Kirjoitukset avainsanalla Sisustus

Taas se aika vuodesta, kun sohvat ja divaanit kutsuvat mitä pehmeimpään syliinsä. Ja juuri siksi on myös sohvatyynysesonki!

Meidän kotiin muutti syksyn kunniaksi paitsi Artekin seepraklassikko (68 e, ilman sisätyynyä). Kuosi, johon lupaan olla kyllästymättä koskaan. Se on reipas ja raikas, tuo ryhtiä antiikkikalusteiden keskelle. 

Lastensoppi puolestaan sai, kopotikop, ihanan sirkushevostyynyn, tuhdisti tikatun, upealla Elsa Vilénin suunnittelemalla kuosilla. Vlody Oriental - merkin heppajuttuja on käyty moneen otteeseen kuolaamassa Proloque Shopissa ja nyt neidon pre-synttäreillä toive toteutui. 

Pieni, pikainen sisustuspiristys - suuri teho. 

 

Artek

Vlody Oriental

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Syksy, mikä ihana tekosyy investoida valaisimiin. Minä, suuri kohdevalaisimien ystävä, hyrisin onnesta, kun illat hämärtyvät, mutta koti ei. Salin seinään hankin Artekin kultakellon seinäversion, joka asennettiin suhteellisen ylös seinälle. Näin sen valokeila ulottuu kauniisti laajemmalle huoneessa. Keittiön seinään saapui Tom Dixonin marmorivalaisin - juuri mukava moderni ripaus muuten aika perinteiseen keittiöön. Nyt saavat syysmyrskyt pimeine iltoineen tulla, me olemme valmiita.

Kultakello A330S Artekin liikkeestä, Tom Dixonin Stone Nomartista

Kommentit (0)

Poimin muutamia ideoita, värejä ja kokonaisuuksia, jotka minua inspiroivat Habitaressa. Se on itselleni Habitaressa aina paras anti - inspiroituminen ja innostuminen. 

Kuinka moni muu teistä kävi messuilla ja mikä jäi mieleen?

Kommentit (0)

Oikaisu Fidaan kannatti, nyt ruokapöytämme päässä komeilee uusi tuoli. Se on ollut hankintalistalla pidempään, mutta mallia on pohdittu. Lasten vaatimuksena oli mukavuus, itselleni modernit linjat. Nyt tämä valkoinen nahkatuoli Bauhaus-tyylin viboilla muutti meille - 25 euron hintaan. 

Kommentit (2)

-Helen
1/2 | 

Hei! Kiva tuoli. Vaalean nahkatuotteen ostaminen käytettynä on oman kokemuksen mukaan haastavaa. Oliko tuoli siistissä kunnossa, kun ostit sen vai pitikö nahkaa puhdistaa tai hoitaa? Ja jos niin, miten hoidit asian?

Heli Ingeborg
Liittynyt29.5.2019

Hei!

Valkoinen nahka oli itse asiassa aika likainen, mutta ihmesieni teki ihmeitä. Sitä olen käyttänyt käytetyille nahkatuotteille aiemminkin, suosittelen!

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat