H E I P P A !

Onpa ollut ainakin ajatuksen tasolla kiireinen viikko. Tämän takia postaus jäikin vasta viikonlopulle. Meillä muutto lähenee ja aivot huutaa kaiken näköisiä to do-listoja! Viime viikonloppu oli siitä erityinen, että olin pitkästä aikaa ystäväni luona yötä. Ihanaa oli ja maha paukku sushi buffassa ja leffaherkuista. Tietenkin tuo karkkikulho meni yhdeltä istumalta!! Yökyläilystä ammentuneena halusinkin kirjoittaa pienen pätkän yökyläilyn tärkeydestä. 

Pienenä yökyläilyä tuli harrastettua lähes joka viikonloppu, se oli enemmänkin tapa kuin poikkeus.  Mielestäni yökyläily tekee hyvää niin ystävyys- kuin parisuhteelle. Hieman nolottaa sanoa, mutta kahden vuoden seurustelun aikana olen ollut kaksi kertaa yökylässä. Niin se elämä muuttuu, eikä se mua haittaa. Parisuhdeihmisenä panostan aikani toiseen. Näin rehellisesti, olen ehkä pieni symbioottinen parisuhde takiainen. Pointti oli kuitenkin yökyläily, josta sain nauttia viime viikonloppuna (toivottavasti myös ystäväni).  Mielestäni ihminen on laumaeläin ja aika ystävien kanssa tärkeää. Parhaiden ystävien kanssa ei aina ole pakollista  järjestää/tehdä mitään, sillä yhteen kuuluvuuden tunne on niin voimakas, että viihtyminen on taattu ilman mitään erityistä puuhaa. Viime viikonloppuna kuitenkin teimme ystäväni kanssa. Kävimme lenkillä juosten pitkin Arabianrantaa, laitoimme hiuksia, nautimme, söimme (paljon karkkia), nauroimme, olimme hiljaa, puhuimme, katsoimme leffaa ja nukuimme. Olimme kuin pieni kahden hengen lauma.

Ystäväni ovat laskettavista noin kahden käden sormilla, vuosien saatossa toiset ovat kulkeneet mukana, toiset tippuneet ja taas palanneet, riippuen sitä millä tavalla elämä vie. Joitakin ystäviä näkee harvemmin. Luotan vahvasti, että kuljemme siitä huolimatta toistemme matkassa ajasta tai välimatkasta huolimatta. Kerran vahvaksi kasvanut luottamus kestää. Kun elämä kulkee eteenpäin, toivon ystävien pysyvän.  Ystävyys on ymmärrystä, lojaalisuutta ja rakkautta, naurua, iloja ja suruja.

Ja mitä tulee parisuhteeseen ja yökyläilyyn, kotiin tulessa vastassa on molemmin puolin isompia suukkoja ja kaipaavia haleja.

- Heini 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Onnellisuus voi löytyä pienistä asioista, ajatuksista ja hetkistä. Heini Kaarina –blogia kirjoittaa 25-vuotias ikuinen luonnonlapsi ja kuukautisoireista ajoittain ”hulluksi” tuleva ihmisyksilö.  Ammatiltaan Heini on lähihoitaja  ja tekee töitä ihmisten parissa. 

Blogissa pohditaan elämää askarruttavia asioita kuukautisten ja kauppalistan välillä, mutta ennen kaikkea hyvän elämän eväitä. Blogissa tulee näkymään luontoon ja ruuanlaittoon liittyviä postauksia. Intohimo kohteena ovat pääsääntöisesti gluteenittomat kasvis- ja vegaani herkut. Elämää ilahduttaa Peppi-koira, jonka hännänpää ajoittain vilahtelee blogissa, unohtamatta perhettä ja ystäviä.

Tervetuloa seuraamaan!

miettinenheini@gmail.com

 

 

 

Hae blogista