Syyskuun ensimmäinen viikko! Olenko pysynyt haasteessa ja mitä halusin tehdä ehdottomasti ensimmäisenä haaste viikkona?

Tämä asia oli listani kärjessä ja hamuillut ajatuksissani jo kauan. Halusin viettää aikaa veljeni kanssa. Syöminen on yksi parhaimmista tavoista viettää yhteistä aikaa, sillä ei ole kieltäminen että hyvä ruoka kulkee usein mielessäni. Veljeni oli jo kesällä kertonut kiinnostuksensa Skifferin pizzoihin ja olin luvannut näyttää, että mistä näitä herkullisen näköisiä liuskaksi kutsuttuja pizzoja saa. 

Veljelläni ja minulla on kolme vuotta ikäeroa, olemme kasvaneet yhdessä saman katon alla. Aikuisiän ensimmäiset vuodet asuimme myös kämppiksinä. Kohta on kaksi vuotta, kun muutimme omillemme. Mielessäni usein ajelehdin menneeseen ja muistelen kinojamme ja hyvä hetkiä yhdessä. Näin jälkikäteen voin todeta meillä olleen ihan mukavaa yhdessä. Veljeni seurassa oloni on turvallinen ja kotoisa, eikä maanantaita voisi viettää paremmin. 

 

Miltä sitten tuntui aloittaa viikko ihan muulla kuin arjen rutiineilla?

Aluksi joudun sanomaan, että viikko ei ollut paras mahdollinen. Heti maanantain jälkeen odotin jo perjantain tulevan. Keskiviikkona iltapalani koostui korvapuusteista ja suklaa manteleista. Eikä se haittaa sisänsä. En mittaa kiloja mutta oloni aamulla oli muuta kuin pirteä. 

Palataan kuitenkin maanantaihin, joka tuntui heti aamusta todella hyvältä eikä iltapäivä väsymys hiipinyt kehooni töiden jälkeen. Ilolla kävelin Töölöstä (töistä) keskustaan ja hymy nousi kasvoilleni veljeni nähdessäni. Hymy levisi entisestään kasvoilleni, kun pizza asteli eteeni. Aluksi minussa heräsi arjen "rankaisia", joka ajatteli syövänsä pizzasta vain puolet. Noh viiden minuutin kuluttua pizzasta oli jo syöty puolet. Hyvän ruuan ystävänä söin loput pizzastani ja unohdin arjen rankaisijan. Muuten viikko kyllä kulki tahmeasti ja odotin edelleen perjantain saapuvan. Voin kuitenkin todeta, että teen mielelläni maanantaista uuden lauan on uusi lauantai julistin mielessäni. <3 

- Heini

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Onnellisuus voi löytyä pienistä asioista, ajatuksista ja hetkistä. Heini Kaarina –blogia kirjoittaa 25-vuotias ikuinen luonnonlapsi ja kuukautisoireista ajoittain ”hulluksi” tuleva ihmisyksilö.  Ammatiltaan Heini on lähihoitaja  ja tekee töitä ihmisten parissa. 

Blogissa pohditaan elämää askarruttavia asioita kuukautisten ja kauppalistan välillä, mutta ennen kaikkea hyvän elämän eväitä. Blogissa tulee näkymään luontoon ja ruuanlaittoon liittyviä postauksia. Intohimo kohteena ovat pääsääntöisesti gluteenittomat kasvis- ja vegaani herkut. Elämää ilahduttaa Peppi-koira, jonka hännänpää ajoittain vilahtelee blogissa, unohtamatta perhettä ja ystäviä.

Tervetuloa seuraamaan!

miettinenheini@gmail.com

 

 

 

Hae blogista