Harrastan listoja.  Listoihin kirjoitan asiat mitä haluaisin tehdä ja mitä tulisi hankkia. Aina listalla olevat asiat eivät toteudu. Jos tapahtuu niin, että saan asian tehtyä, merkitsen tehdyn asian kohdalle ruksin. Ruksin vetäminen on yksi asia, josta saan onnistumisen tunteita. Blogin aloittaminen on ollut yksi listalla olleista asioista. Itseasiassa tämä blogi on ollut ”to-do” -listalla jo pari vuotta. Olen ounastellut uskaltavani kirjoittaa blogia. Mua on pidätellyt tämä tuttu ajatus siitä mitä muut ajattelevat. Loppujen lopuksi tein päätöksen ja loin omalla nimellä kantavan blogin. Vanhana ei tarvitse sitten pohtia miksi en ikinä kokeillut.

 

 Blogini on paikka, jossa pohdin elämää erilaisista näkökulmista. Niin pienet kuin suuretkin asiasta ovat minulle tärkeitä. Blogi on minun tapani nähdä ja elää tätä elämää.

Kerron perus rehellisesti elämästäni, hengailen kotona mummoalushousuissa, kärsin närästyksestä, harrastan liikuntaa ja rakastan aamupalan syömistä sekä aamukahvia.  Visuaalisuus ja luovuus on  myös niitä asioita, jotka tuottavat minulle iloa. Toivonkin saavani heräteltyä lukijaa elämästä nauttimiseen risuisten hetkien keskellä.   

 

Kukapa ei tietäisi, ettei elämä ole aina ruusuilla tanssimista, on kuitenkin hyvä muistaa nauttia niistä hetkistä, kun ruusuilla tanssiminen on mahdollista. Juuri nämä ruusut kuvaavat minulle niitä hetkiä arjessa, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista.

 

Näin listalta tuli raksittua yksi kohta yli; blogi. 

Tervetuloa!

-Heini

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Onnellisuus voi löytyä pienistä asioista, ajatuksista ja hetkistä. Heini Kaarina –blogia kirjoittaa 25-vuotias ikuinen luonnonlapsi ja kuukautisoireista ajoittain ”hulluksi” tuleva ihmisyksilö.  Ammatiltaan Heini on lähihoitaja  ja tekee töitä ihmisten parissa. 

Blogissa pohditaan elämää askarruttavia asioita kuukautisten ja kauppalistan välillä, mutta ennen kaikkea hyvän elämän eväitä. Blogissa tulee näkymään luontoon ja ruuanlaittoon liittyviä postauksia. Intohimo kohteena ovat pääsääntöisesti gluteenittomat kasvis- ja vegaani herkut. Elämää ilahduttaa Peppi-koira, jonka hännänpää ajoittain vilahtelee blogissa, unohtamatta perhettä ja ystäviä.

Tervetuloa seuraamaan!

miettinenheini@gmail.com

 

 

 

Hae blogista