2 0. 0 7. 2 0 1 8    P E R J A N T A I

 

Tuntuu kuin aloittaisin aina tekstini lausahduksella "mistä nyt kirjoittaisin". Niin se vain on kuumuus on hellinyt ihoani ja pehmittänyt aivosoluni. Kesä on hyvää vauhtia kulkenut ja arki ajoittain vienyt mennessään. Muutto uuteen kotiin on jo kaukainen muisto. Nyt istun ja hengitän, parin päivän päästä alkaa loma. Sitä odotan. Lomaa luonnossa, auton penkillä ja kotona jouten oloa. Ihana loma. 

Ja ihanan loman jälkeen kesä on melkein ohi. Heinäkuu on vaihtunut elokuuksi. Pikku hiljaa ilta alkaa pimenemään, eikä makuuhuoneen sälekaihtimia tarvitse laittaa kiinni unta saadakseen. Onneksi syksyssä on taikaa, kynttilän valoa ja raikasta tuulta. Syksy on vähän niin kuin uusi alku, kesän jälkeen se tuntuu jotenkin hassulla tavalla uudelta vuodelta. Minulta pääsee ainakin turhan usein suusta "sitten syksyllä" tai "sitten kun on syksy". Noh anyway - syksyllä aijon ostaa uuden sykemittarin, kerätä marjoja ja nauttia kynttilän valosta parvekkeella. Onko siellä ketään syksy-intoilijaa? 

Ja vaikka syksyn taika käväisee ajatuksissani, en ole unohtanut kesää. Ja siksi olenkin koonnut perinteisen to-do listan loppu kesän varalle:

Mökkeilyä

Roadtrip Suomessa

Uintia (Aamu-uintia)

Mustikan poimintaa

Aamupalaa ulkona

Unelmointia

Rentoutumista

Hetkiä ystävien ja perheen kanssa

Piknik kalliolla

( Ja mikä tärkeintä: Eläminen fiiliksen mukaan!)

Ihanaa kesää kaikille!

- Heini

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Onnellisuus voi löytyä pienistä asioista, ajatuksista ja hetkistä. Heini Kaarina –blogia kirjoittaa 25-vuotias ikuinen luonnonlapsi ja kuukautisoireista ajoittain ”hulluksi” tuleva ihmisyksilö.  Ammatiltaan Heini on lähihoitaja  ja tekee töitä ihmisten parissa. 

Blogissa pohditaan elämää askarruttavia asioita kuukautisten ja kauppalistan välillä, mutta ennen kaikkea hyvän elämän eväitä. Blogissa tulee näkymään luontoon ja ruuanlaittoon liittyviä postauksia. Intohimo kohteena ovat pääsääntöisesti gluteenittomat kasvis- ja vegaani herkut. Elämää ilahduttaa Peppi-koira, jonka hännänpää ajoittain vilahtelee blogissa, unohtamatta perhettä ja ystäviä.

Tervetuloa seuraamaan!

miettinenheini@gmail.com

 

 

 

Hae blogista