Kirjoitukset avainsanalla #mielenmaailma #haaste

Viikot ovat loman jälkeen olleet..noh sitä mitä ne yleensä ovat loman jälkeen.  Ihanaa on ollut palata omiin työkuvioihin kesäpestin jälkeen,  mutta loma on kuitenkin aina loma.  Lomalla vapaudun elämään ihan omassa rytmissä, syön, liikun, puuhastelen fiiliksen mukaan. 

Tykkään tietyillä tavalla rutiineista, mutta mun sisällä asuu myös pieni bohemisti, joka saattaa muuttaa suunnitelmaa tunnetilan mukaan, lennosta vaihtuu päivärytmi ja aamupuuro croisanttiin. Arkisin usein lähtee autopilotti päälle ja viikonlopulle jätän kaiken kivan.  Mutta mitä jos kääntäisin tämän ajattelutavan toisin tai ottaisin  vähän viikonloppua arkeen? Miksen tekisi niitä miljoonia haluamiani asioita huolimatta siitä olenko vapaalla vaiko keskellä arkea?

Työpäivän jälkeen jään usein sohvalle tai raahaudun melkeinpä pakosta urheilemaan. Satunnaisesti, sitä tulee tehtyä jotain arjesta poikkeavaa. Ajatukset pyörivät unelmissa ja halusta puuhastella jotain muuta. Usein on olo, että nyt voisi olla tekemässä jotain muuta. Tietenkin viihdyn paljon kotona ja toisenpuoliskon seurassa. Joskus sitä vain kaipaan arkeen jotain, joka lisäisi positiivista energiaa. Miten oisi arkitreffit elokuvan parissa tai yökyläilyä keskellä viikkoa, luontoretkiä, perheen kanssa oleilua sekä saunomista ihan keskellä arkiviikkoa?

Olen päättänyt syyskuussa haastaa itseni tekemään joka viikko yhden asian, jota olen aina halunnut tehdä. Lähdetkö mukaan? Sääntönä on, että asia/tekeminen tulee toteuttaa maanantai-torstai välissä. Jokaisen viikon jälkeen aion kerrata täällä blogissa mitä olen tehnyt ja miltä se on tuntunut. 

Ihana tulevaa syyskuuta ja ikimuistoisia hetkiä arjen parissa <3

- Heini <3

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Onnellisuus voi löytyä pienistä asioista, ajatuksista ja hetkistä. Heini Kaarina –blogia kirjoittaa 25-vuotias ikuinen luonnonlapsi ja kuukautisoireista ajoittain ”hulluksi” tuleva ihmisyksilö.  Ammatiltaan Heini on lähihoitaja  ja tekee töitä ihmisten parissa. 

Blogissa pohditaan elämää askarruttavia asioita kuukautisten ja kauppalistan välillä, mutta ennen kaikkea hyvän elämän eväitä. Blogissa tulee näkymään luontoon ja ruuanlaittoon liittyviä postauksia. Intohimo kohteena ovat pääsääntöisesti gluteenittomat kasvis- ja vegaani herkut. Elämää ilahduttaa Peppi-koira, jonka hännänpää ajoittain vilahtelee blogissa, unohtamatta perhettä ja ystäviä.

Tervetuloa seuraamaan!

miettinenheini@gmail.com